Pim en Eva (Ramon van Eijck & Floris Hovers)

€ 15,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Dit heerlijke voorleesboek gaat over Pim. Geen gewone kabouter. Nee, een bos- en duinkabouter! 

Geniet samen met de kinderen van de heerlijke avonturen. 

Hard cover. Als cadeautje betalen wij je verzendkosten! 

Aantal

Pim is geen gewone kabouter. Als bos- en duinkabouter helpt hij dieren én ontmoet in dit spannende avontuur zijn vriendinnetje Eva. 

Over Pim en Eva

Pim en Eva is bedacht door Ramon van Eijck. Ramon, vol creativiteit en verbeeldingskracht, vertelde jarenlang de verhalen over kabouter Pim aan zijn kinderen voor het slapengaan. 

Zijn kinderen bleven elke avond vragen wat Pim nu weer beleefd heeft. Toen zijn kinderen ouder werden, vroegen ze waarom papa er geen (voorlees)boek van maakte: zo konden nog meer kinderen genieten van de avonturen van kabouter Pim. 

Het heeft jarenlang moeten wachten, maar nu is het er: Pim beleeft een super spannend avontuur! 

Over de illustraties van Floris Hovers

De illustraties zijn uniek! Weet je dat het eigenlijk helemaal geen illustraties zijn? Floris is een kunstenaar die veel 3D kunst maakt. Op de vraag of hij illustraties wilde maken voor dit boek, zei hij meteen ja. Het zijn allemaal originele schilderijen, vaak ook met een 3-dimensionale component. Kan jij aan de prachtige afbeeldingen zien wat er 3-dimensionaal aan is? We verklappen er eentje: kijk eens naar het kopje waar Pim zijn eikeltjeskoffie uit drinkt? 

Over voorlezen

Met dit boek vragen wij aandacht voor het belang van voorlezen. Mogelijk weet je het al maar 18% van de volwassen beroepsbevolking heeft moeite met begrijpend lezen, een deel hiervan is zelfs ongeletterd. Voorlezen aan kinderen in de allereerste kinderjaren is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de taal in het kind, als ook voor het leren begrijpen en associëren.

De basis hiervoor wordt al in de eerste twee levensjaren gelegd. Dus ook vóórdat een kind de woorden uit het boek kent, is voorlezen reuze belangrijk. Dit rijk geïllustreerde boek is hartstikke leuk om samen met je (klein)kinderen te lezen en de platen te bespreken. 

Veel plezier ervan! 

Zijn de kinderen 'uitgelezen'? Geef het boek dan verder door, zodat er nog veel meer kinderen van kunnen genieten :-) 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten