Nugi No 20 - Fresia Eau de Parfum (50-100ml)

€ 59,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Ken je de geur die je ruikt als je een bloemenwinkel binnenstapt? Een betoverende mix van bloemen, aarde en bladgroen. Zo ruikt deze geur. Een verleidelijke geur met fresia waaraan je gewoon blijft ruiken.

Inhoud
Aantal

Met deze geur waan je je de hele dag in een bloemenwinkel, dit is zooooo lekker :-)

Nugi No 20 Fresia ingrediënten

Natuurlijk wil je weten welke ingrediënten er in No 20 zitten: 

INCI: Alcohol, Aqua, Perfume (Fragrance),Methylethylketon,Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Farnesol, Linalool

Zoals je wellicht al weet met de allergenen zoals Citral, Geraniol en Limonene, zijn dit géén toegevoegde ingrediënten. Deze allergenen zijn een vast onderdeel van natuurlijke etherische oliën en daarmee dus eigenlijk onderdeel van het ingrediënt 'Parfum' in de INCI.

Waarom wordt het dan tóch altijd apart opgenomen in de INCI? Dat schrijft de regelgeving voor. Dit is verplicht gesteld omdat sommige mensen overgevoelig hierop kunnen reageren en zo is het voor deze groep mensen duidelijk welke allergenen in het parfum zitten. 

Nugi No 20: in de bloemenwinkel

De herinnering:

Van kleins af aan kom ik graag in bloemenwinkels. Niet eens voor de bloemen, maar je raadt het al: voor de geur. Die heerlijke groenbloemige mix van doorgesneden bloemsteeltjes, natte aarde en verse bloemen vond (en vind) ik sprookjesachtig. Toen ik op mijn 20e, in mijn studententijd, een keer een bosje fresia’s meenam bij de supermarkt, raakte de geur ervan mij diep. Dit was voor mij een soort ‘samenvatting’ van een bloemenwinkelgeur. Daar stond ik dan helemaal blij op straat tussen mijn boodschappentassen, en dacht: ‘als ik deze geur nou iets aarde-achtiger maak met vetiver en een tikkeltje zoet-bloemiger met ylang ylang’. In mijn hoofd had ik No20 al geroken; een groene, betoverende bloemenwinkelgeur op een zacht, warm bedje van ylang ylang blaadjes.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten