• Actie!
  • -20%

Nugi No 14 - Rose Geranium Eau de Parfum (50-100ml)

€ 99,00
€ 79,20 -20%
Inclusief BTW
Op voorraad

Een volle, zoete rozengeur die je meevoert naar betoverende, smalle zijstraatjes van een egyptische souk. Een geur die je een gevoel van luxe en vertrouwen geeft.

Inhoud
Aantal

Vol en zoet tegelijk, maar serieus, of je door een bloeiende rozentuin wandelt. 

Nugi No 14 Rose Geranium ingrediënten

Natuurlijk wil je weten welke ingrediënten er in No 14 zitten: 

INCI: Alcohol, Aqua, Perfume (Fragrance), citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool

Zoals je wellicht al weet met de allergenen zoals Citral, Geraniol en Limonene, zijn dit géén toegevoegde ingrediënten. Deze allergenen zijn een vast onderdeel van natuurlijke etherische oliën en daarmee dus eigenlijk onderdeel van het ingrediënt 'Parfum' in de INCI.

Waarom wordt het dan tóch altijd apart opgenomen in de INCI? Dat schrijft de regelgeving voor. Dit is verplicht gesteld omdat sommige mensen overgevoelig hierop kunnen reageren en zo is het voor deze groep mensen duidelijk welke allergenen in het parfum zitten. 

Nugi No 14 Verdwalen

De herinnering:

Honderden en misschien wel duizenden kleine, mysterieuze winkeltjes. Samengepakt in sprookjesachtige steegjes, stoffige hitte, oogverblindende kleuren, massa’s mensen, maar vooral veel, heel veel geuren. Een duizelingwekkende mix van verschillende soorten kruiden, harsen, bloemen, parfums, stof, thee, overrijp fruit, ezels.... Verdwalen in een souk, een Arabische markt, is voor mij een cadeau. Het overkwam me toen ik 13 jaar was, in de grote souk van Cairo. Plotseling stond ik voor een winkeltje en rook de intense geur van rozen en geraniums. Alles om me heen vervaagde, alsof de geur er speciaal voor mij alleen was... Deze geur heeft iets sprankelend zoets, met een snufje hout, beetje groen en zweempje rozen.

Doordat een natuurlijk parfum geen synthetische geurversterkers heeft, vervliegt de geur sneller dan bij een synthetisch parfum. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.