• Actie!
  • -10%
  • NovaCare Microzilver tandenborstel

NovaCare Microzilver tandenborstel

€ 14,90
€ 13,41 -10%
Inclusief BTW
Op voorraad

NovaCare biedt met Microzilver tandenborstels innovatieve tandverzorging, waarbij de antibacteriële werking van microzilver wordt ingezet ter voorkoming van bacteriegroei. 

Kleur
Aantal

NovaCare combineert natuurlijke en biologische stoffen van verschillende medicinale planten, waaronder microzilver, Het microzilver remt op natuurlijke wijze de groei van schadelijke bacteriën. De tandenborstels hebben polyester haren (PBT) waardoor ze resistenter zijn en langer meegaan. 

NovaCare Microzilver tandenborstel kenmerken

  • Microzilver geeft de borstel een zelfreinigend effect; bacteriën krijgen geen kans
  • Door de bijzondere tweelaagse structuur van ultradunne borstelharen heeft de borstel een beter bereik rond het tandvlees en de lastige gebieden tussen de tanden 
  • De borstelharen zijn van polyester - PBT; voor meer weerstand en ze gaan langer mee, tot wel zes maanden
  • Geleverd in een handige hersluitbare verpakking zodat je tandenborstel hygiënisch mee kan onderweg
  • Hardheid van de borstelharen: gemiddeld

De borstel zelf bestaat uit 1.600 ultradunne en duurzame dubbellaagse borstelharen die speciaal zijn afgerond voor maximale bescherming van de tanden en het tandvlees. 

De tandenborstel wordt geleverd in een luxueuze verpakking die ook hersluitbaar is. Hierdoor kan de tandenborstel veilig en hygiënisch worden meegenomen tijdens het reizen.

Het product is verkrijgbaar in de kleuren kristal, blauw, roze en groen.

Microzilver tandenborstels, wat doet microzilver? 

Zilver heeft een natuurlijke  antibacteriële werking. Het remt bacteriegroei op natuurlijk wijze. In een tandenborstel heeft dat dubbel effect: het bestrijdt de bacteriën in je mond tijdens het poetsen. Maar als je je tandenborstel hebt gebruikt, remt het ook bacteriën groei in je tandenborstel. Dat betekent dat je tandenborstel schoon blijft tot het volgend gebruik. 
Zilver is er in diverse soorten en maten. Je kent wellicht nano zilver, dit bestaat uit super kleine deeltjes, zo klein dat zij je huid kunnen binnendringen. 
Microzilver zijn grotere deeltjes zilver die niet je huid kunnen binnendringen. 

NovaCare gebruik en onderhoud

Je gebruikt de tandenborstel op precies dezelfde wijze als elke andere opzetborstel, dus het kan niet missen: (microzilver) tandpasta op de borstel en poetsen. Na gebruik de tandenborstel goed afspoelen en uitslaan. En een tandenborstel zet je het beste rechtop met de kop omhoog, zodat die sneller kan opdrogen.

Het verschil tussen de Microzilver -en microgoud tandenborstels

Micro zilver tandenborstels

Zowel de tandenborstels als de tandpasta van NovaCare bevat micro zilver. Zilver is er in alle soorten en maten. Vaak wordt gebruik gemaakt van zilver oplossingen of zilver in deeltjes zo klein dat ze door het huidoppervlak kunnen dringen (nano zilver). In de producten van NovaCare zit micro zilver; grotere deeltjes (die dus niet door de huid kunnen dringen). Micro zilver heeft van nature een antibacteriële werking. 

Microgoud tandenborstels

Bij de tandenborstel micro goud/houtskool is naast microzilver ook microgoud aan de tandenborstel toegevoegd. Micro goud staat net als Micro zilver bekend om de antibacteriële werking. Microgoud heeft daarnaast de eigenschap om de endocriene klieren (welke zorgen voor de hormonale huishouding) te verbeteren, hierdoor werkt microgoud ook pijnstillend. Tevens kan microgoud de geleidbaarheidheid van de zenuwcellen verbeteren.

NovaCare assortiment

NovaCare heeft niet alleen Microzilver tandenborstels, maa een groter assortiment namelijk:

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten