• Actie!
  • -10%
  • NovaCare Microgoud tandenborstel

NovaCare Microgoud tandenborstel

€ 14,90
€ 13,41 -10%
Inclusief BTW
Op voorraad

NovaCare biedt met Microgoud tandenborstels innovatieve tandverzorging, waarbij de antibacteriële werking van microzilver wordt ingezet ter voorkoming van bacteriegroei. Het microgoud remt niet alleen op natuurlijke wijze de groei van schadelijke bacteriën, maar zorgt ook voor een kalmerend effect op het tandvlees. 

Kleur
Aantal

De borstelharen helpen je tandenborstel optimaal schoon te houden door hun functionele filamenten en de afwerking met goud en bamboe houtskool.
De borstelharen van bamboe koolstof zorgen voor een natuurlijk whitening-effect in vergelijking met traditionele handtandenborstels.
Door een speciaal gemaakte tweelaagse borstelstructuur reinigt de borstel bovendien veel effectiever in de interdentale ruimten. Na het poetsen met een NovaCare tandenborstel voelt het alsof je niet alleen gepoetst hebt maar ook nog eens geflost! 

NovaCare Microgoud tandenborstel kenmerken

  • de borstelharen zijn van polyester - PBT; voor meer weerstand en ze gaan langer mee
  • microgoud geeft de borstel een zelfreinigend effect; bacteriën krijgen geen kans
  • microgoud zorgt tevens voor een kalmerend effect op het tandvlees
  • door de bijzondere tweelaagse structuur heeft de borstel een beter bereik rond het tandvlees en de lastige gebieden 
  • de bamboe koolstof is geheel veilig in gebruik en 100% natuurlijk. Actieve koolstof maakt je tanden op een natuurlijke manier witter. 
  • geleverd in een handige hersluitbare verpakking, voor een hygiënisch transport, onderweg en op reis

Bij de NovaCare handtandenborstel ligt de focus op de kwaliteit van het product. Door de met goud en bamboe ingelegde haren wordt het gebit perfect gereinigd.

De borstel zelf bestaat uit 1.600 ultradunne en duurzame dubbellaagse borstelharen die speciaal zijn afgerond voor maximale bescherming van de tanden en het tandvlees.Naast het reinigen van de tanden, bevordert deze tandenborstel ook een natuurlijk witmakend effect van de tanden.

Het product is verkrijgbaar in de kleuren kristal, blauw, roze en groen.

NovaCare gebruik en onderhoud

Je gebruikt de tandenborstel op precies dezelfde wijze als elke andere opzetborstel, dus het kan niet missen: (microzilver) tandpasta op de borstel en poetsen. Na gebruik de tandenborstel goed afspoelen en uitslaan. En een tandenborstel zet je het beste rechtop met de kop omhoog, zodat die sneller kan opdrogen. 

Het verschil tussen de Microzilver -en goud tandenborstels

Micro zilver tandenborstels

Zowel de tandenborstels als de tandpasta van NovaCare bevat microzilver. Zilver is er in alle soorten en maten. Vaak wordt gebruik gemaakt van zilveroplossingen of zilver in deeltjes zo klein dat ze door het huidoppervlak kunnen dringen (nano zilver). In de producten van NovaCare zit micro zilver; grotere deeltjes (die dus niet door de huid kunnen dringen). Micro zilver heeft van nature een antibacteriële werking. 

Microgoud tandenborstels

Bij de tandenborstel micro goud/houtskool is naast microzilver ook microgoud aan de tandenborstel toegevoegd. Microgoud staat net als Micro zilver bekend om de antibacteriële werking. Microgoud heeft daarnaast de eigenschap om de endocriene klieren (welke zorgen voor de hormonale huishouding) te verbeteren, hierdoor werkt microgoud ook pijnstillend. Tevens kan microgoud de geleidbaarheidheid van de zenuwcellen verbeteren.

Het bamboe houtskool tenslotte maakt je tanden op natuurlijke wijze witter. 

NovaCare productassortiment

NovaCare heeft een groter assortiment namelijk:

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten