Nori zeewiervlokken BIO (50g - Puur&Fit)
Gedroogde Nori zeewiervlokken hebben een heerlijk zoet-zoutige, nootachtige smaak en een stevige bite. De vlokken zijn een populair ingrediënt in de Japanse en Koreaanse keuken.
- Zoet-zoutige, nootachtige smaak
- Gebruiksklare vlokken
- Stevige bite
- Rauw of geweekt gebruiken
- Porphyra spp.
Ons Nori zeewier groeit voor de kust van Korea en na de oogst wordt het verse zeewier gedroogd en versneden tot handige gebruiksklare vlokken. En wat nog beter is, onze nori zeewiervlokken zijn 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen. De gedroogde Nori zeewiervlokken hebben een heerlijk zoet-zoutige, nootachtige smaak en een stevige bite. De vlokken hebben een prachtige donkere bruin-groene kleur en zijn een populair ingrediënt in de keukens van Japan en Korea.
Nori vlokken BIO gebruik
Je kunt Nori vlokken rauw eten als snack of strooien over gebakken tofu en noedels. Als je de nori vlokken enkele minuten laat weken in koud water, kun je ze toevoegen aan salades, paella en andere rijstgerechten. En als kers op de taart, geeft Nori een diepe smaak en textuur aan desserts. Voeg wat Nori vlokken toe aan het beslag van gebak voor een verrassende smaakcombinatie, vooral in combinatie met chocolade en gember.
En hier nog een tip: strooi wat rauwe Nori vlokken over houtskool voor de barbecue.
Nori vlokken BIO ingrediënten en voedingswaarde
Gedroogde Nori zeewiervlokken. Biologisch, 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen.
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie (kJ/kcal) | 878/211 |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigde vetten | 0 g |
Koolhydraten | 10 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 39 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 4.3 g |