• Moringa poeder

Moringa poeder, bio (250g - Puur&Fit)

€ 12,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Rauw moringa poeder van de bladeren van de moringa oleifera boom in India. 100% puur en zonder toevoegingen.

Volumekorting

Aantal Korting Je bespaart
2 5% Tot € 1,25
3 10% Tot € 3,75
5 15% Tot € 9,38
Aantal

Biologische Moringa poeder komt van de bladeren van de moringa oleifera boom. Dit is de meest geteelde boom in India. De boom is droogte resistent en wordt gezien als de meest nuttig boom ter wereld. De bladeren worden wereldwijd gebruikt om ziektes te behandelen. In de tropen is Moringa al eeuwen lang een belangrijk onderdeel van de voedselketen. Na een droog seizoen is dit de enige boom die nog al z’n bladeren heeft.

Moringa poeder productkenmerken

  • Ondersteunt het afweersysteem
  • Een positieve invloed op de energie
  • Bevordert een goede spijsvertering
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Biologisch gecertificeerd

Moringa poeder ingrediënten en voedingsstoffen

100% biologisch moringa blad poeder. 

Moringa is bijzonder rijk aan zo’n beetje alle mogelijke vitamines. Ze staat bekend als voedsel met de meest complete variëteit aan vitaminen.

Als je kijkt naar de voedingswaarde van Moringa zie je meteen dat het speciaal is. Het is in veel gevallen zoveel malen rijker aan essentiële vitaminen en mineralen dan veel andere superfoods. Het is daarom bij uitstek geschikt voor mensen die een structureel voedseltekort hebben door een ziekte of andere medische problematiek. Maar natuurlijk ook voor het herstellen en voorkomen van voedingstekorten door een wat minder dieet of voedingspatroon.

De bladeren van de boom zijn rijk aan onder andere Vitamine C, proteïne, ijzer en kalium. De bladeren kunnen worden gekookt als spinazie, of gedroogd en vermalen worden toegevoegd aan maaltijden. Verder heeft moringa een zeer hoog gehalte aan chlorofyl, caroteen en vele essentiële aminozuren (bevat 18 van de 20 bekende aminozuren). Deze plantaardige bestanddelen zijn belangrijk voor zuurstoftransport, concentratievermogen en andere mentale functies. Verder bevat deze plant een hoog gehalte aan antioxidanten.

Moringa kan vrijwel in z'n geheel (vrucht, blad, zaad, olie en wortel) gebruikt worden. De bladeren van de Moringa boom zijn bijzonder rijk aan nutrienten, zoals Vitamine C en caroteen, en bevatten de meeste werkzame stoffen en alkaloiden. De vruchten zitten vol vezels en gezonde vetten. Van het zaad kan gezonde olie gemaakt worden die zowel op de huid als in het eten gebruikt kan worden. De zaden van de boom kunnen ook worden gebruikt om water te zuiveren. Moringa zaad is in staat om onzuiverheden en micro-organismen uit water te zuiveren en heeft ook een sterke bindende werking in ons lichaam.

Moringa poeder gebruiksaanwijzing

Eenmaal tot tweemaal per dag een theelepel (ongeveer 5 gram) in yoghurt, sap, water of een smoothie. Je kan het ook gebruiken als ingrediënt in toetjes, fruitsalade of rauwe chocolade. 

Moringa poeder herkomst

Moringa (oleifera) is een boom die deel uitmaakt van de Moringaceae familie. De Moringa boom komt in eerste instantie het meest voor in (sub)tropische gebieden, maar kan zich goed aanpassen aan andere omstandigheden. De moringa oleifera boom wordt ook wel 'de wonderboom' genoemd. De reden dat het zo genoemd wordt is een uniek nutrientenprofiel. De bladeren en de vruchten van de boom hebben een extreem hoge voedingswaarde met hele brede toepassingen. In Zuid-Afrika worden de bladeren in plantages gekweekt, om zo ondervoeding onder de bevolking tegen te gaan. Vanwege deze zeer sterke voedingswaarden worden de bomen steeds meer ingezet voor de bestrijding van ondervoeding in ontwikkelingslanden.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Jose
10-01-2021

Hoe gebruik je dit?<br /> groet José

Peter
01-06-2014

Ik gebruik het al een tijdje en merk dat ik me fitter voel als ik het gebrui

Schrijf je review !

Vul aan met:

  • 250 g
  • Puur&Fit
Superfoods
MSM poeder (250g - Puur&Fit)
€ 7,50

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.