Medihemp Flow Auricularia & Hennep Bio (10ml)

€ 34,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Medihemp Flow Auricularia & Hennep is een tinctuur op basis van biologische Judasoor paddenstoelen. Judasoor wordt al meer dan 1000 jaar in Azië gebruikt als een populaire eetbare paddenstoel of voedingssupplement. Deze tinctuur is aangevuld met biologische hennepzaadolie en cederolie. Flow Auricularia & Hennep is rijk aan vitamine E en wordt goed door het lichaam opgenomen.

Aantal

Auricularia-judae, algemeen bekend als het Judasoor, wordt al meer dan 1000 jaar in Azië gebruikt als een populaire eetbare paddenstoel of voedingssupplement. Medihemp gebruikt alleen het hoogwaardige biologische vruchtlichaam van de Auricularia-paddenstoel en garandeert een polysaccharidegehalte van ten minste 30% in het Auricularia-extract. Met behulp van een water extractiemethode haalt Medihemp de waardevolle stoffen uit de paddenstoelen. 

Samen met biologische cederolie uit het Atlasgebergte, is deze paddenstoel verwerkt tot een uniek premium voedingssupplement. Cederolie verhoogt de biologische beschikbaarheid van de paddenstoelen. Daarbij is deze olie rijk aan de antioxidanten astaxanthine - verantwoordelijk voor de opvallende rode kleur - en vitamine E. Deze antioxidanten helpen beschermen tegen vrije radicalen. Bovendien levert het hoge gehalte aan vitamine E maar liefst 30% van de dagelijkse behoefte. Medihemp Flow Auricularia & Hennep is aangevuld met 100% pure biologische hennepzaadolie. Het product bevat uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten en kan goed door het lichaam worden opgenomen. De smaak is kruidig ​​en scherp. Flow Auricularia & Hennep van Medihemp wordt geleverd in een stevig pipetflesje van 10 ml.

Medihemp Flow Auricularia & Hennep Bio producteigenschappen

  • biologisch
  • Zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen
  • Vegan
  • GMO-vrij
  • Hoogwaardige cederolie voor optimale biologische beschikbaarheid
  • Met vitamine E: voorziet in 30% van de dagelijkse behoefte
  • Met pipet voor praktische dosering
  • Inhoud: 10 ml.

Medihemp Flow Auricularia & Hennep Bio ingrediënten en samenstelling

Ingrediënten: Cederolie*, Auricularia auricula-judae (Judasoor) extract* 12% (alcohol*, auricularia auricula-judae*, water), tocoferol, hennepzaadolie* 0,3%, astaxanthine*

*van biologische oorsprong

Samenstelling: 3,6 mg vitamine E per dagelijkse dosering

Medihemp Flow Auricularia & Hennep Bio dosering en waarschuwingen

Dosering: 2 x 5 druppels per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Goed schudden voor gebruik.

Waarschuwingen: de vermelde aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten