Producten van merk The Mushroomist

The Mushroomist

The Mushroomist is het resultaat van een uitstekende fusie tussen professionele paddenstoelenkwekers en een extractielaboratorium voor geneeskrachtige kruiden. De beste kennis van paddenstoelen is hiermee verenigd met de beste kennis van het maken van geneeskrachtige extracten. Dat is dan ook meteen wat The Mushroomist zo sterk maakt! Paddenstoelen worden door deze combinatie van gepassioneerde mensen getransformeerd tot krachtige ‘full spectrum’ extracten die gemakkelijk onderweg te gebruiken zijn.

The Mushroomist kweekt, oogst en extraheert de paddenstoelen zelf. Hierdoor zijn ze in staat de volledige controle te houden over het gehele productieproces. Het is de missie van The Mushroomist om het verste, puurste en krachtigste duurzaam geproduceerde extract op de markt te kunnen blijven bieden.

The Mushroomist heeft duidelijke beloftes:

  • Mushroom extracts zijn zelf gekweekt en geoogst
  • ‘Full spectrum’ extract van verse paddenstoelen
  • Wordt gemakkelijk opgenomen
  • Krachtige samenstelling (1 pipet = 3 koppen paddenstoelenthee)
  • Uitsluitend milieuvriendelijke ingrediënten

The Mushroomist heeft 3 verschillende krachtige tonicums gemaakt van geneeskrachtige paddenstoelen. Deze paddenstoelen worden al eeuwenlang gebruikt en The Mushroomist brengt deze eeuwenoude kennis naar de moderne wereld met super gebruiksvriendelijke producten. Elk mushroom extract heeft zijn eigen bijzondere voordelen. The Mushroomist levert de extracten in hoogwaardig Miron glas. Miron glas beschermt de extracten tegen de invloed van licht. In tegenstelling tot normaal glas laat Miron glas geen licht door, met uitzondering van ultraviolet en infrarood licht door. Daardoor blijft de kwaliteit van de actieve ingrediënten en daarmee de kracht van de extracten optimaal bewaard.

Oops!

Sorry! The page not found!

This's not the web page you're looking for

Please try one of the following pagesHomepage