The Mayo Sisters

Ja hoor, The Mayo Sisters hebben wat ons betreft de primeur: een vegan mayonaise nét zo lekker als echte mayonaise ;-) Heerlijk romig, met een fris Frans zuurtje erin. 

The Mayo Sisters, een familiebedrijf uit Nederland

In 2014 begonnen Helen en Martine met Chefs & Co traiteur, een ouderwetse winkel waar je ambachtelijke gerechten kan afhalen of laten bezorgen. In 2016 bedachten ze Chefs Poulet & Frites en bij frites hoort mayonaise. De mayonaise maakten ze zelf en daar is hun liefde voor mayonaise ontstaan.

En échte familiebedrijven doen échte familie-dingen ;-) Het logo is voortgekomen uit het familiewapen en het design is door Martine zelf bedacht en gemaakt. Dat is toch echt wel heel erg leuk. 

Na de lancering van hun merk op de Horecava in 2020, is er geen weg meer terug. Het merk staat als een huis, ze werken inmiddels samen met een grote food partner en zijn we klaar voor de toekomst.

Vegan mayonaise: van mayonaise naar mayo

Uniek:

  • 100% vegan
  • 100% plantaardig
  • 100% suikervrij

In 2018 maakten de zussen een bewuste stap: van mayonaise naar mayo. Een mayonaise zonder ei.

En tsja, mayonaise zonder ei mag natuurlijk géén mayonaise heten, want daar hoort immers ei in. 

De liefhebbers van mayonaise hadden wel 1 eis: de mayo mocht van smaak en structuur niet afwijken van de eigen zelfgemaakte mayonaise, namelijk de kenmerkende smaak waarom we allemaal verzot zijn op mayonaise: romig en tegelijkertijd het frisse, Franse zuurtje. En dat is gelukt! 

De mayo is gelanceerd op de Horecava in 2020 en is vanaf de eerste dag booming. Als je het proeft, weet je waarom! 

The Mayo Sisters mayo bevat géén dierlijke producten en is dus 100% plantaardig, suikervrij, glutenvrij, lactose vrij, GMO free, zonder extra toegevoegde kleur- en smaakstoffen en ook nog eens 15% minder vet. Maar wel nog steeds met de smaak van een echte mayonaise, fris en lekker smeuïg. Dat is wat deze mayo zo bijzonder maakt, echt een mayo voor iedereen.

Oops!

Sorry! The page not found!

This's not the web page you're looking for

Please try one of the following pagesHomepage