Producten van merk Teatox

Teatox is thee met een doel!

“Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en we zijn er 100% van overtuigd dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel."

Om dit doel dichter bij te brengen hebben de oprichters van Teatox specifieke theemelanges ontwikkeld die stuk voor stuk bijdragen aan een harmonieuze samenwerking tussen lichaam, geest en ziel. 

Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn. Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen. 

Harmonie tussen lichaam, geest en ziel

Lichaam: Het gevoel van een gezond en fit lichaam heeft grote invloed op hoe je je voelt. Teatox heeft een theelijn ontwikkeld die door speciale melanges gewichtsverlies vergemakkelijkt zonder dat dit programma slechte voedingskeuzes en offers vergt.

Geest: Een heldere geest is nodig voor het goed benutten van je intellectuele potentieel. Teatox heeft hiervoor speciale theemelanges ontwikkeld die niet alleen effectief zijn om je geest helder te krijgen maar ook nog eens geweldig smaken.

Ziel: Spanningen kunnen in je lichaam en ziel ontstaan om verschillende redenen. Vaak ligt hieraan ook ons snelle en hectische leven ten grondslag. Een gebrek aan lichaamsbeweging, teveel stress en slechte voeding  verergeren dat nog eens. Een goed moment van rust met een ontspannende theemelange houden je overeind wanneer stress aan je vreet.