Tamnan Tea

Tamnan Tea is een familiebedrijf opgericht door Penpak en Stephan. Zij reisden samen veel door Thailand en hebben tijdens hun reizen veel mensen ontmoet. Onder hen waren ook flink wat boeren die het moeilijk hadden om hun waar te verkopen en zo een fatsoenlijk inkomen bij elkaar te sprokkelen. Vaak door een gebrek aan kennis, een netwerk, ondersteuning en markttoegang. Veel van deze kleine familiebedrijven proberen naast hun reguliere gewasteelt, zoals rijst, cassava of mais, wat extra inkomsten te genereren door kruiden te verbouwen bij hun bestaande akker.

Penpak groeide op tussen deze boerenbedrijven en hielp als klein meisje haar vader in zijn handelsbedrijf (met name in agrarische producten). Zodoende kent ze de behoeften, de cultuur en de kruiden van deze Thaise boeren en hun nog veelal verborgen potentieel: het telen van gezonde kruiden.

Op een moment kwamen al deze indrukken bij elkaar en ontwikkelden Penpak en Stephan het idee en het concept om een authentieke Thaise kruidenthee te maken: Tamnan Thai Herbs & Tea was geboren! Tamnan betekent legendarisch in Thai en is gebaseerd op kruiden die zijn geteeld en verzorgd door vaak kleine Thaise boeren. Hun doel is om met onze thee een positieve impact te hebben, zowel economisch als sociaal, op deze Thaise gemeenschappen.

Oops!

Sorry! The page not found!

This's not the web page you're looking for

Please try one of the following pagesHomepage