Solid Scent

Solid Scent Co. - Luxe, eco, duurzaam, hervulbaar, natuurlijke Solid Parfums en Solid Colognes voor haar en voor hem. 

Deze slanke metalen parfumhouders reizen overal met je mee. Steek je parfum gewoon in je zak, handtas of sporttas en ruik vol vertrouwen lekker, wat het leven je ook brengt.

Een zeer draagbare geurreeks, die ook vriendelijk is voor de planeet. 

Solid Scent: 100% natuurlijk

Deze parfum crèmes hebben een geheel natuurlijke basis van cacao, sheaboter, zoete amandelolie en pure bijenwas. Deze formule zorgt voor een rijke en langdurige geur. Buiten deze basisingrediënten zijn er enkel etherische oliën aan toegevoegd. Elke geur heeft zijn eigen etherische olie compositie en het is echt waar: alle tien de geuren zijn subliem en blijven zeer lang hangen. 

De Solid Scents zijn geïnspireerd door bekende parfums

Dat wist je nog niet hè? Bij deze! Voor het online parfum kopen, maakt het je wat dat betreft wel iets gemakkelijker. In onderstaande tabel zie je een overzicht van de inspiratiebronnen van de Solid Scents. 

Solid Scents, voor mannen en voor vrouwen

Alle geuren van Solid Scents zijn echt bijzonder lekker. Traditiegetrouw worden sommige geuren meer mannelijk genoemd en andere geuren meer vrouwelijk. Maar volg vooral je persoonlijke smaak. De eerste zes hierboven zijn de zogenaamde vrouwelijke geuren en de onderste vier de zogenaamde mannelijke geuren. De mannelijke geuren hebben een zwart doosje en een mat antraciet parfumhouder. De vrouwelijke geuren hebben een grijs doosje en een glanzend antraciet parfumhouder. 

Hoe breng je Solid Scent aan?

Solid Scent is een crème parfum. Of eigenlijk kan je het beter noemen een was-parfum, want het voelt iets meer als een dikkere was dan als een dunnere crème. Je wrijft met een vinger over de parfum in je houder en wrijft vervolgens met je vinger over je polsen en in je hals. De parfum wordt warm door je eigen lichaamswarmte en gaat daardoor nog iets sterker geuren.

Hou je van veel geur dan breng je de parfum het beste aan op je puls-punten: daar waar je aderen goed aan het oppervlakte zijn en je huid lekker warm aanvoelt, dus je polsen en je hals zijn wat dat betreft ideaal. 

Refill van Solid Scent

Als je een normale verpakking bestelt, krijg je een prachtig doosje met een rvs houder. In de rvs houder zit een vulling van 4 gram en je krijgt er 1 refill van 4 gram bij cadeau. In totaal heb je dus 8 gram parfum. De refills zijn ook los verkrijgbaar. Je ontvangt dan 1 blikje met 4 gram parfum. Je haalt het oude blikje uit je parfumhouder en drukt het nieuwe blikje er weer in. Super simpel dus! 

Tip: koop 1 houder en diverse verschillende refills tegelijkertijd. Zo kan je eindeloos parfums afwisselen en deze op je humeur en wensen afstemmen. De refills hebben namelijk ook een dekseltje dus je hoeft ze niet eerst op te maken, maar kan doorlopend wisselen. Slimme uitvinding toch? 

  • 8 g
  • Solid Scent
Natuurlijk parfum
RALSTON - Citron, Sandalwood & White Pepper...

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 31,00
  • 8 g
  • Solid Scent
Natuurlijk parfum
FLINDERS - Blood Orange, Amber & Patchouli (8g...

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 31,00
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.