Nugi

Nothing but Nugi.

      

Nugi is de naam van een exclusieve collectie parfums, handgemaakt in Nederland. Nugi betekent ‘uitgekleed’ in het Japans. Er zitten dan ook uitsluitend pure ingrediënten in Nugi. Ook de verpakking is uitgekleed en teruggebracht tot de  essentie en daardoor stijlvol.

Nugi vertelt verhalen in geuren. Iedere Nugi geur is een herinnering. Geïnspireerd op het leven van Babita Versluis. Zij vertaalt herinneringen in ingrediënten, die de basis vormen voor de luxe parfums. De collectie is genummerd naar de leeftijd waarop Babita de geurherinnering had.

Ingrediënten van Nugi

Elk product van Nugi is handgemaakt in het Nugi privé laboratorium. Van verse ingrediënten van de hoogst mogelijk kwaliteit, die wereldwijd worden verkregen bij boeren en tuinders met wie Nugi passie voor de natuur en duurzaamheid deelt. Natuurlijk vind je geen parabenen, kunstmatige geur- of kleurstoffen of minerale oliën in Nugi. De geuren zijn levend en rijpen met de tijd, net zoals wijn.

Nugi voldoet aan alle veiligheidseisen. In het Nugi laboratorium wordt gewerkt met zorg en aandacht voor ieder product. Van alle producten is een Cosmetic Product Safety Report (CPSR) opgesteld en Nugi is Europees geregistreerd (CNPC). De notering van de ingrediënten voldoet aan de Europese wetten (INCI).

Babita Versluis, de formulator achter Nugi

Nugi vertelt verhalen over de verleidelijke wereld achter parfums. Over verrijken, verrassen en verwonderen. Unieke verhalen die samenkomen in verse, handgemaakte producten. Die je gebruikt om je lichaam en geest te voeden. Nugi vertelt verhalen in geuren. Iedere Nugi geur is een herinnering. Geïnspireerd op het leven van Babita Versluis. Al heel haar leven is zij bezig met het ontwikkelen van geuren. Voor Nugi vertaalt ze emoties in ingrediënten, die de basis vormen voor een unieke collectie geuren.

“Geuren vertellen zoveel meer dan woorden en beelden. Ze vatten mijn herinneringen samen. Geuren kleuren mijn leven” Babita Versluis

 

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.