Nordics

Nordics is goed voor je tanden én voor het milieu en dus uiteindelijk goed voor iedereen!

Nordics tandenborstels en tandpasta: een prachtige filosofie

What if..... What if iedereen per direct zijn plastic tandenborstel zou verruilen voor een bamboe tandenborstel? Dat betekent duizenden tandenborstels en duizenden plastic verpakkingen per dag minder. Tsja, daar heeft Nordics geen invloed op. Maar toch maakten zij deze tandenborstels. Zodat jij een keuze hebt om iets goeds te doen. 

Begin vandaag nog met bewust poetsen door gebruik te maken van een Nordics tandenborstel. Een biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt van Moso bamboe en zachte haartjes van BPA-vrije nylon. Moso bamboe is de A-kwaliteit onder de bamboe soorten, het groeit ontzettend snel en het wordt niet door panda’s gegeten. Hierdoor is er dus geen kans op uitputting van regenwoud. De Nordics tandenborstels zijn 98% afbreekbaar en ze zitten niet in plastic verpakkingen maar in gerecyclede kartonnen doosjes. Werkelijk overal heeft Nordics aan gedacht. 

Nordics tandverzorging: van tandenborstels tot tandpasta

Nordics bamboe tandenborstels

  • Met de Nordics bamboe tandenborstel poets je net zo zorgvuldig en effectief als met een reguliere tandenborstel en de zachte haartjes zijn zelfs veel beter en veiliger voor je tandvlees. Er is keus uit verschillende kleuren zodat iedereen in je gezin zijn eigen tandenborstel kan vinden.
  • Ook aan de kleintjes is gedacht: de Nordics bamboe kindertandenborstel is er met een extra kleine borstelkop zodat elke tand en kies het kleine melkgebit van je kinderen bereikt wordt. Jouw kind hoeft met de Nordics bamboe kindertandenborstel nooit meer op plastic te kauwen maar poetst geheel veilig met deze bamboe kindertandenborstel. 

Nordics bamboe travel case

  • en ook over het bewaren en het meenemen van de tandenborstels heeft Nordics nagedacht. Zij ontwikkelden namelijk speciale houders en travel cases die niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens stijlvol uitzien.

Nordics tandpasta

  • Nordics ontwikkelde ook geheel veilige tandpasta gebaseerd op kokosolie (antiseptische werking) verrijkt met mint. 

Nordics carbon whitening formule

  • Wil je graag wat wittere tanden, ga dan voor de Nordics tandenborstel met grijze haartjes. Deze tandenborstel is behandeld met een speciale houtskool soort, Binchotan genaamd. Dit wordt in Azie al generaties lang succesvol toegepast voor veilige, pijnvrije en effectieve whitening-behandelingen.
  • Ook is er de Nordics carbon matcha whitening tandpasta. De koolstof, die we ook kennen uit de watefilters, bindt zich aan bacteriën en gifstoffen in je mond en weekt zr als het ware van je tanden af. Helpt ook goed tegen vlekken van bijvoorbeeld koffie, rode wijn of roken. Binnen 2 tot 3 weken heb je wittere tanden, zeker als je de charcoal tandenborstel combineert met de carbon tandpasta. 
  • Tot slot is er de carbon whitening poeder. Je doopt eenvoudig je tandenborstel in de zwarte koolstof poeder en je poetst hier 2 weken mee. Je ziet elke paar dagen je tanden een tintje witter worden. 

Oops!

Sorry! The page not found!

This's not the web page you're looking for

Please try one of the following pagesHomepage