Klean Kanteen

Klean Kanteen: De duurzame roestvrijstalen bidon, drinkbeker, schoolbeker, drinkfles en waterflesje.

Klean Kanteen maakt duurzame, veilige en mooie drinkbekers om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen heeft BPA-vrije roestvrijstalen drinkflessen en drinkbekers, in een zeer ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren.

Duurzaam en veilig materiaal: 18/8 foodgrade rvs

De flessen en drinkbekers van Klean Kanteen zijn gemaakt van 18/8 food-grade roestvrijstaal, één van de veiligste materialen om eten en drinken in te bewaren en mee te nemen. De drinkflessen zijn BPA-vrij en bevatten ook geen andere giftige stoffen. Foodgrade rvs heeft geen coating nodig zoals aluminium en neemt daardoor geen vieze geurtjes op en is erg makkelijk schoon te maken. Je kan in de Klean Kanteen alle soorten vloeistof doen die je wil: water, vruchtensappen, drinkyoghurt, limonade of yoghurt, probleemloos.

Hygiënisch en makkelijk schoon te maken

De wanden van de Klean Kanteen drinkbekers zijn glad van binnen en hebben ronde hoeken zodat je hem makkelijk schoon kan maken en bacteriën zich niet snel ophopen. De drinkflessen kunnen makkelijk met de hand worden afgewassen en de ongekleurde drinkbekers kunnen ook in de vaatwasser. Ook de meeste doppen kunnen in de vaatwasser.

Hervulbaar en herbruikbaar als milieuvriendelijk alternatief voor plastic en eenmalig gebruik

Hervullen en herbruiken van je Klean Kanteen bidon in plaats van het kopen van plastic flesjes voor eenmalig gebruik zorgt ervoor dat er duizenden plastic flesjes minder op de afvalberg belanden die schade aanbrengen aan het milieu.

Klean Kanteen drinkflessen zijn gemaakt om te hervullen zodat je nooit meer een plastic flesje met water, of iets anders, hoeft te kopen. De drinkbeker is zelf overigens ook 100% recyclebaar.

Eerlijke werkomstandigheden

Klean Kanteen drinkflessen worden onder goede omstandigheden geproduceerd in China bij fabrieken die rekening houden met het milieu en werkomstandigheden van de werknemers. Klean Kanteen werkt nauw samen met hun producent in China aan het behalen van strenge milieu standaarden ter bescherming van de wereld, water en lucht en het verlagen van de invloeden van het productie proces. De fabrieken worden regelmatig bezocht en gecontroleerd, soms onaangekondigd om er zeker van te zijn dat de werknemers goed behandeld worden en een eerlijk loon ontvangen. Er worden hoge eisen gesteld aan eerlijke arbeid, inclusief ethisch behandeling, kinderarbeid regels, loon en uitkering ervan, gezondheid en veiligheid.

1% For the Planet

Klean Kanteen is lid van 1% For the Planet, dat betekent dat Klean Kanteen 1 % van haar bruto jaaromzet doneert aan een non-profit organisatie die gefocust is op het milieu.

Climate Neutral

Klean Kanteen wil meer bewustzijn creëren rond onnodig afval en schadelijke effecten van wegwerpproducten en plastic op het milieu. Dat geldt natuurlijk ook voor hun eigen footprint.

Climate Neutral verifieert met behulp van een onafhankelijk en rigoureus certificeringsprogramma of een bedrijf koolstofneutraliteit heeft bereikt voor hun gehele broeikasgas voetafdruk door een combinatie van emissiereducties en compensaties. Productie en transport van grondstoffen en producten kosten veel energie en CO2 uitstoot zoals je je kan voorstellen. Klean Kanteen kijkt naar het gebruik van hernieuwbare energie in de fabrieken waar de producten worden gemaakt. Ook is het gebruik van verpakkingsmateriaal verlaagd, het gerecyclede verpakkingsmateriaal verhoogd en blijft het Klean Kanteen team analyseren en plannen maken voor toekomstige emissiereducties binnen hun bedrijfsvoering.

Samen met Climate Neutral hebben ze de CO2-uitstoot gemeten, verminderd en gecompenseerd omdat het de juiste keuze is voor huidige en toekomstige generaties. Klean Kanteen is nu 100% koolstofneutraal in hun productie en levering van producten wereldwijd.

Oops!

Sorry! The page not found!

This's not the web page you're looking for

Please try one of the following pagesHomepage
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.