JOIK

Het merk JOIK werd geboren in 2005, in Estland. Joik is een internationaal erkend merk met een breed productassortiment. De filosofie van Joik is dat een cosmetisch product doeltreffend, eerlijk en zo natuurlijk mogelijk moet zijn en uiteraard ook aangename emoties moet oproepen. Alle producten zijn dan ook handgemaakt in Estland, een land met grote bossen, rivieren en meren en folkloristische tradities die nog steeds generatie op generatie in leven worden gehouden en worden doorgegeven.

Geboren en getogen in Estland, wordt JOIK voortdurend geïnspireerd door de prachtige Estse natuur. Joik combineert de beste natuurlijke ingrediënten met moderne wetenschap, design en Scandinavische huidverzorgingstradities. Hierbij is Joik natuurlijk en zorgzaam voor de natuur, verantwoordelijk en duurzaam en ze leggen veel nadruk op mooi design. Jarenlang hebben ze samengewerkt met Estse ontwerpers en kunstenaars, wat zichtbaar is in hun productontwerp.

JOIK Waarden en naam

Joik hun belangrijkste waarden zijn efficiënt en eerlijk, natuurlijk en zorgzaam voor de natuur en het creëren van emoties. Ze zorgen ervoor dat hun producten effectief zijn en doen wat ze beloven. Ze voegen precies evenveel actieve ingrediënten toe, dus je huid is je dankbaar. Joik wilt iedereen een heerlijk moment van de dag bieden om te genieten van een mooi en heerlijk ruikend product, wetende dat zowel je huid als hun omgeving je dankbaar zijn.

De naam JOIK komt van het woord "joik" - de oude zangstijl van natuurminnende Sami-mensen. Joik is een unieke vorm van culturele expressie, het overbrengen van emoties en het beschrijven van mens, dier en natuur. Joik zet tradities voort maar is tegelijkertijd constant in ontwikkeling en in lijn met de hedendaagse wereld. JOIK als merk is vergelijkbaar - ze koesteren oude kennis over het gebruik van de natuur voor welzijn en gezondheid maar ze evolueren voortdurend en creëren producten die de beste natuurlijke ingrediënten combineren met moderne wetenschap en positieve emoties creëren.

JOIK Merken

JOIK is onderverdeeld in twee merken: JOIK Organic range bevat gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die gecertificeerd zijn volgens de COSMOS-standaard door EcoCert. Het JOIK Home & spa-assortiment bevat een brede selectie van geparfumeerde sojawaskaarsen, kamergeuren en verschillende natuurlijke spaproducten voor thuis, die ook zijn geclassificeerd als natuurlijke cosmetica en voor minimaal 97% van natuurlijke oorsprong zijn.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.