Balm Balm

Balm Balm is een bedrijf dat huidverzoring zo groen mogelijk wilt aanbieden. Glenda Taylor is in 2005 met haar missie begonnen: 

  • een 100% organic huidverzorgingsmerk op de markt brengen voor een goede prijs

Bij Balm Balm vind je dus ook geen rare of synthetische ingrediënten omdat alles 100% natuurlijk en biologisch gemaakt wordt. Lees hieronder meer over Balm Balm en vind jouw nieuwe favoriet. 

Geen (slechte) impact op de natuur, volledig natuurlijke producten en volledige openheid naar de klant, dit zijn de kernwaardes van het merk Balm Balm. Voor elk van deze waardes zijn voorbeelden die Balm Balm in de dagelijkse pratijk toepast. 

Goed voor de natuur

Balm Balm heeft oog voor de natuur en voert dat in de hele bedrijfsstrategie door. Voorbeelden van vergroeningsacties zie je ook terug op de verpakkingen. Op alle verpakkingen van Balm Balm zijn twee logo´s te vinden (onder de ingrediënten):

  • het eerste is het logo van The Leaping Bunny, deze organisatie zorgt ervoor dat dieren ongedeerd blijven in de productieketen. Dit logo wordt alleen uitgegeven als een bedrijf zich aan enorm strenge restricties houdt. Balm Balm is dus gecertificeerd diervriendelijk.
  • Ook voert Balm Balm recycle symbolen. Want naast het tegengaan van dierenleed is Balm Balm ook gericht op zo min mogelijk verspilling en vervuiling: er worden bij het verpakken recyclebare doosjes gebruikt, de flesjes zijn recylcebaar en de producent van de inhoud is volledig klimaatneutraal. 

Zoveel mogelijk biologische ingrediënten

Balm Balm is opgericht omdat er geen goed alternatief was voor huidverzorging waarbij geen 'nasties' worden gebruikt en het toch goedkoop en fijn in gebruik is. Want daar was Glenda (de oprichter) niet over te spreken, veel verzorgingsproducten hebben verborgen ingrediënten die je liever niet gebruikt. Daarom is Glenda met een 100% natuurlijk alternatief gekomen waarbij deze kleine lettertjes niet van toepassing zijn. 

Openheid over de producten en ingrediënten

Naast het logo van The Leaping Bunny staat het logo van The Real Beauty Manifesto, dit is een logo wat je kan krijgen als je 100% transparantie en eerlijkheid levert over jou producten. En als je beweert Organic en milieubewust te zijn dan is het maar al te belangrijk dat je ook eerlijk en transparant bent. Op deze manier gaan we greenwashing tegen en bieden wij alleen de ´real deal' aan. 

Bij Puur&Fit zijn wij fan van Balm Balm qua principes liggen we op een lijn en de producten zijn fijn!

  • Balm Balm
Cadeaus
Balm Balm Frankincense Facial Travel Kit
€ 35,00 -50% € 17,50