Bekeken producten

Zoekfilter

Zoek in alle merken

Magnesiumvlokken (1kg - Original)

Magnesiumvlokken worden steeds meer ingezet als magnesiumsupplement omdat opname via de huid heel effectief is en bovendien je maag en darmen niet belast. 

Dit zijn pure magnesiumvlokken uit de Zechstein bron in Nederland. 

Meer details

Binnen 48 uur geleverd
Merk Original
Inhoud 1 kg
EKO EKO

€ 7,95 incl. BTW

  • Alleen 100% pure producten
  • Snelle levering door DHL
  • Lage verzendkosten; gratis boven de € 60,- 
  • Klantenservice met écht persoonlijk contact
  • Thuiswinkel waarborg,
  • Veilig betalen met Ideal, Paypal, Bancontact, Sofort en Giropay

Magnesiumvlokken voor magnesiumopname via je huid

Magnesiumsupplementen ken je al lang in de vorm van tabletten. Maar steeds vaker worden magnesiumvlokken ingezet voor transdermale magnesium therapie, ofwel makkelijk gezegd: suppleren van magnesium via de huid. Dit is een relatief nieuwe manier om magnesium te suppleren die gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar is. Transdermaal is vooral een prettige manier om magnesium op te nemen want het is super ontspannend, maar ook een veilige manier want er is geen risico op overreageren zoals last van je maag of darmen of zelfs diarree.

Magnesium vlokken productkenmerken

Deze magnesium vlokken zijn op oliebasis. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen een tekort aan magnesium hebben en dat vele tekortkomingen in de gezondheid hiermee te maken hebben. Magnesium vlokken leveren al de nodige magnesiumchloride die het lichaam nodig heeft om die tekortkomingen te helpen verminderen zodat het lichaam zichzelf kan genezen.

  • Bedoeld voor toepassing op de huid
  • Bevat 100% Bischofiet, het zuiverste natuurlijke mineraal van het zout magnesiumchloride
  • Zechstein Quality waarborg

Magnesium vlokken gebruiksaanwijzing

In bad

Doe tussen de 0.5 - 1.5 kg vlokken in bad en blijf er gedurende 30 tot 45 minuten in om bot, spier, weefselpijn en stress te verlichten en reduceren. Er kan een prikkelend gevoel ontstaan, dit is normaal en neemt af.

In een voetenbad

Maak een oplossing van 3%. Gebruik 30 gram per liter. Een half uur voetenbad is voldoende. Geniet ook van de ontspanning die dit met zich meebrengt! 1 tot 2 maal per week een voetenbad is voldoende. 

Ingrediënten

Aqua, 47% magnesiumchloride

Let op: bijzonder wateraantrekkend. Sluit de verpakking daarom luchtdicht af. Spoel het bad na het baden zorgvuldig na met water. 

Bijwerkingen van magnesium vlokken

Magnesium komt uit natuurlijke bron. Zonder allergenen is een allergische reactie niet te verwachten wanneer je magnesium vlokken via de huid opneemt. Een verrassende tegenstelling met de traditionele magnesium supplementen die oraal worden toegediend. Vaak leiden die tot maag- en/of darmklachten. Heb je maag- en/of darmklachten bij reguliere magnesium supplementen, dan is het heel zinvol om eens vlokken uit te proberen. 

Zechstein magnesium

Deze vlokken komen rechtstreeks uit Zechstein bron. Het magnesiumzout dat verwerkt wordt in deze producten is afkomstig van bronnen die het ophalen uit de 250 miljoen jaar oude Zechsteinzee. Het waarborgt een bijzonder hoge kwaliteit magnesiumzout, welke gebruikt wordt in diverse toepassingen in de medische en cosmetische sector. 

Merk Original
Inhoud 1 kg

Schrijf uw recensie

Magnesiumvlokken (1kg - Original)

Magnesiumvlokken (1kg - Original)

Magnesiumvlokken worden steeds meer ingezet als magnesiumsupplement omdat opname via de huid heel effectief is en bovendien je maag en darmen niet belast. 

Dit zijn pure magnesiumvlokken uit de Zechstein bron in Nederland.