Magnesium-400 (120 caps - Orthica)

€ 32,95
Inclusief BTW
Binnen 5 werkdagen geleverd

Orthica magnesium-400

Hoge dosering magnesium, met calcium voor je spieren en selenium & zink voor je weerstand

  • Bevat 400 mg magnesium
  • Goed voor de spieren en het zenuwstelsel1
  • Met calcium, selenium en zink
  • Geschikt voor sporters en zwangeren
  • Veganistisch en vegetarisch

1 Magnesium en calcium

Aantal

Orthica Magnesium-400 productomschrijving

Magnesiumsupplement met 400 mg magnesium. Bevat ook selenium, calcium en zink. Combinatieformule ter ondersteuning van je botten2, spieren1 zenuwstelsel1 en je weerstand3. Goed opneembaar voor iedereen met een goede spijsvertering. Magnesium-400 kan met name een goede aanvulling zijn voor mensen die intensief sporten of vrouwen die zwanger zijn. Zij kunnen immers behoefte hebben aan een hogere dosering magnesium als aanvulling op de voeding. Magnesium-400 kan in één keer in deze behoefte voorzien. Magnesium is een belangrijk mineraal dat bij meerdere processen in je lichaam een rol speelt. Daarom kan erover worden gezegd dat het tot de basissuppletie behoort en wordt er dan ook aan iedereen aangeraden om naast een gezonde en gevarieerde voeding dagelijks magnesium in te nemen.

Magnesium-400 tabletten bevatten een complete, gecombineerde formule. Als extra zijn er aan deze Magnesium-400 namelijk goed op elkaar afgestemde verhoudingen calcium, selenium en zink toegevoegd. Dit maakt het supplement goed voor spieren1, het zenuwstelsel1, de botten2 en de weerstand3.

Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke en soepele spieren. Daarnaast activeert magnesium de natuurlijke energie in je lichaam en helpt magnesium bij het vrijmaken van energie uit je voeding. Magnesium is ook van belang voor je zenuwstelsel en goed voor je skelet. Daarbij spelen calcium, magnesium en zink een rol bij de botaanmaak. Calcium is ook goed voor je spieren. Verder spelen de mineralen calcium, magnesium en zink een rol in weefselgroei- en ontwikkeling. Deze processen zijn tijdens de zwangerschap logischerwijs van groot belang. Tot slot hebben selenium en zink een positieve invloed op het immuunsysteem.

1Magnesium en calcium
2Calcium, magnesium en zink
3Selenium en zink

Orthica Magnesium-400 gebruik ingrediënten en gebruik

Eén tablet Magnesium-400 bevat:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-oxide, -bisglycinaat) 400 mg
calcium (-carbonaat, -bisglycinaat) 200 mg
selenium (L-selenomethionine) 10 mcg
zink (-gluconaat) 10 mg

Ingrediënten: mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), maltodextrine, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), kleurstof (titaandioxide).

Bevat geen: Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik:

De aanbevolen dosering is 1 Magnesium-400 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering voor dit magnesiumsupplement niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten