• Nieuw

Circulaire zeep Bierzeep (75gr - Kusala)

€ 5,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Kusala Circulaire Bierzeep met 45% reststroom ingrediënten (olijfolie, bier, en bierbostel). Circulaire zeep is een initiatief tegen verspilling. 

Aantal

Bierzeep met 45% reststroom ingrediënten (olijfolie, bier, en bierbostel)

Kusala Circulaire bierzeep

Het bier en de bierbostel in deze zeep is afkomstig van de BlueCity bierbrouwerij Vet & Lazy. Het bier kan om verschillende redenen buiten de productieketen zijn beland, bijvoorbeeld door productiefoutjes of als overflow bij het vullen van flesjes. Bierbostel blijft altijd over als restproduct van het bierbrouwen en wordt vaak als veevoer verwerkt. Bier geeft een heerlijk rijk schuim aan zeep, terwijl de geur het verzepingsproces (gelukkig) niet overleeft! En de scrub van gedroogde en gemalen bierbostel is zacht en licht. Deze zeep heeft een stevige stoere geur van jeneverbes, vetiver, en salie etherische oliën.

Kusala Circulaire bierzeep inhoud en ingrediënten

Inhoud: 75 gram

Ingrediënten: verzeepte olijfolie⁰, verzeepte kokosboter, verzeepte shea boter, bier⁰, glycerine, verzeepte rijstolie, verzeepte avocado olie, verzeepte castorolie, jeneverbes, vetiver, en salie etherische oliën, bierbostel⁰, limonene, linalol.

INCI: sodium olivate⁰, sodium cocoate, sodium shea butterate, beer⁰, glycerin, sodium ricebranate, sodium avocadoate, sodium castorate, juniperus communis fruit oil, hordeum vulgare seed flour⁰, vetiveria zizanoides root oil, salvia officinalis oil, limonene, linalol.

⁰ reststroom ingrediënt.

Salie etherische olie kan beter vermeden worden door vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding en door kinderen onder 4 jaar.

Kusala Circulaire zeep toelichting

Deze circulaire zepen zijn gemaakt met 32-45% reststroom ingrediënten. Dat zijn ingrediënten die uit de productieketen van andere ondernemers komen en eigenlijk als afval worden gezien terwijl ze nog veel waarde bevatten. Als één van de ondernemingen in BlueCity Rotterdam is Kusala toegewijd aan het reduceren van onze consumptie, o.a. door efficiënter gebruik van grondstoffen. De circulaire zeep serie bestaat uit een zachte olijfzeep, een spannende koffiezeep, en een stoere bierzeep. De reststroom ingrediënten zijn dan ook olijfolie, koffie, bier, en bierbostel.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten