Proef de zomer met Puur & Fit

Proef de Zomer actie, hoe werkt het?

De Proef de Zomer actie loopt van 1 mei t/m 22 mei en is voor inmiddels meer dan 2.500 klanten een echt cadeautje. Elke dag is er een nieuwe superleuke actie waar je gebruik van kan maken. Natuurlijk is het zonde om elke keer dat je gebruik maakt van de actie opnieuw verzendkosten te betalen. Zeker als je bestelling geen haast heeft. Ook is het beter voor het milieu om het in 1 keer te laten verzenden.

Proef de Zomer actie, hoe doe je mee?

  1. Je logt in vóórdat je bestelt.
  2. Bij je bestelling selecteer je de verzendoptie: Zomer opspaar actie. Je rekent dan meteen af zonder verzendkosten te betalen. 
  3. Zo reken je elke dag het actieproduct af waar je aan mee wil doen. 
  4. Puur & Fit spaart vervolgens je bestelling op: je bestelling wordt voor je ingekocht en apart gelegd tot de week van 23 mei.
  5. Als al je bestellingen bij elkaar boven de gratis verzenden grens van € 60,- uitkomen, betalen wij je verzendkosten. Red je dat niet, dan kan je zelf nog aanvullen met alle producten uit ons assortiment totdat je de € 60,- hebt bereikt, of je betaalt zelf de verzendkosten.
  6. Alle bestellingen waarbij je de verzendoptie ‘Zomer opspaar actie’ hebt geselecteerd worden in 1 keer in de week van 23 mei aan je verstuurd.

Heb je nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren op 010-2687133 of stuur een mail aan klantenservice@puurenfit.nl.