• Nieuw

Khadi natuurlijke haarverf zwart (100gr)

€ 11,90
Inclusief BTW
Op voorraad

Khadi natuurlijke haarverf zwart is een plantaardige haarverf die je haar een rijk expressief zwart resultaat geeft zonder enige blauwe tint in je haar.

100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd

Aantal

khadi zwarte natuurlijke haarverf is het meest geschikt als je medium blond of donkerder haar heeft. Dan krijg je een glanzend, warm zwart tot intensief ravenzwart. Heb je licht of grijs haar? Dan kan je je haar het beste eerst met Khadi Pure Henna behandelen om een perfect kleurresultaat te krijgen.

Khadi natuurlijke haarverf zwart toelichting

De natuurlijke haarkleuring van Khadi bevat effectieve ingrediënten zoals indigo, henna en amla. De natuurlijke kleurstoffen kleuren je haar intens en donker. Als een kleurenglazuur bedekken de plantenpigmenten je haren. Je voelt de elasticiteit en het volume in je haar. Ze glanzen gezond en glanzen in een natuurlijk zwart. khadizwart is 100% natuurlijk en veganistisch - zonder synthetische toevoegingen zoals ammoniak, peroxiden of azokleurstoffen.

Khadi natuurlijke haarverfpoeder voor zwart haar gebruiksaanwijzing

Reinig je haar eerst met een siliconenvrije shampoo. Alle shampoos bij Puur & Fit zijn siliconenvrij. Licht blond, wit of grijs haar moet worden behandeld met Khadi Pure Henna voor het wassen, anders is een zwart resultaat niet mogelijk. Laat dit 30 tot 60 minuten intrekken. Ook haar dat eerst geblondeerd is geweest of highlights heeft, moet eerst worden gepigmenteerd met Khadi Pure Henna, zodat je haar de kleur gelijkmatig opneemt. 

Meng het poeder in water dat verwarmd is tot 50 graden. Roer met een garde tot je een smeerbare pasta hebt. Als je een theelepel basiszout toevoegt aan je Khadi plantaardige haarkleur zwart, zal het sneller verven en zal de duurzaamheid worden verbeterd. Breng de natuurlijke haarkleur gelijkmatig aan op je haar met een borstel: streng voor streng behandelen, van de haarinzet tot de punten.

Wil je alleen je uitgroei kleuren, dan kan dat uiteraard ook.

Laat khadi-zwart inwerken tussen 30 en 120 minuten. Hoe langer de haarkleur van de plant in je haar blijft zitten, hoe donkerder het kleurresultaat zal zijn. Heb je van jezelf al een donkere haarkleur en wil je dit plantpoeder alleen maar gebruiken om je natuurlijke haarkleur op te frissen? Dan heb je zelfs maar 20 minuten nodig. Spoel dan na 20 minuten je haar uit met water, dan ben je klaar. 

Gebruik géén shampoo gedurende 24 tot 48 uur na het verven! Deze tijd heeft de plantenkleuring nodig om de uiteindelijke kleurdiepte te behalen. Gebruik hierna alleen maar natuurlijke shampoo.

Khadi natuurlijke haarverf zwart ingrediënten

Indigofera Tinctoria Bladpoeder, Lawsonia inermis Bladpoeder, Emblica Officinalis Vruchtenpoeder

Over Khadi natuurlijke haarverf

Khadi is ontwikkeld vanuit de helende wetenschap van Ayurveda en gebaseerd op Indiase kruiden en henna. Dit heeft geresulteerd in een mooi en biologisch product van pure kracht van de natuur die het haar laat stralen in rijke kleuren. Op basis van Hennapoeder, 100% biologisch en veganistisch, gecertificeerd biologische cosmetica volgens de cosmos BDIH standaard. Fantastische dekking dankzij een hoge concentratie actieve ingrediënten in onze Indiase kruiden, alleen de fijnste plantencomponenten zijn geselecteerd voor de productie van het Khadi haarverfpoeder, uitstekende opaciteit en grijsdekking en gezonde en glanzende haren.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten