• Nieuw

Khadi natuurlijke haarverf Pure Henna (100gr)

€ 11,90
Inclusief BTW
Op voorraad

Pure henna voor een vlammend rood. De khadiplant haarkleur Pure Henna verft je haar in een felrode tint. Afhankelijk van hoe je natuurlijke haarkleur is en hoe lang de kleur duurt, creëer je een unieke tint. Ook geschikt voor grijs en wit haar. 

100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd

Aantal

Afhankelijk van hoe je natuurlijke haarkleur is en hoe lang de kleur duurt, creëer je een unieke tint: met licht haar krijg je een levendig oranje-rood, een glanzend koper of een rijk donkerrood. Bruin haar schittert in een sterke mahonie en donkerbruin tot zwart haar krijgt rode reflexen die dansen in het zonlicht.

Khadi natuurlijke haarverf pure henna toelichting

khadi plantaardige haarverf Pere Henna doet je haar goed. Het is volledig natuurlijk en bestaat uit 100% zuivere henna. Het is daarom bijzonder geschikt voor mensen met een allergie. Henna heeft een helende werking, versterkt de hoofdhuid en verzacht irritaties. khadi henna kleurt intensief maar zacht en bedekt ook grijs haar.

De henna-pigmenten wikkelen zich als een verflaag om elke afzonderlijke haar. Ze versterken en voeden je haar tijdens het kleuren en maken het zacht en glad. Dat kun je voelen en zien: Je haar voelt vol en sterk aan. Het glanst gezond en glanst in een natuurlijk mooi rood.

Khadi natuurlijke haarverfpoeder Pure Henna gebruiksaanwijzing

Reinig je haar eerst met een siliconenvrije shampoo. Alle shampoos bij Puur & Fit zijn siliconenvrij.

Als je blond, gestreept of beschadigd haar hebt,behandel je haar dan voor met met Senna/Cassia Gold Touch of Light Blonde om er zeker van te zijn dat je haar de kleur gelijkmatig aanneemt.

Roer de natuurlijke haarkleur khadi Pure Henna met 50 tot 90 graden warm water tot het smeerbaar is. Voor een intensere kleur of een sneller resultaat voeg je er zuren aan toe zoals appelazijn of citroensap. Verdeel het kleurmengsel gelijkmatig in je haar met een borstel: haarstreng voor haarstreng - tot aan de punten. Als je alleen maar je uitgroei wilt verven, dan kan dat uiteraard ook. Laat de natuurlijke haarkleur in 30 tot 120 minuten werken. Hoe langer het inwerkt, hoe intensiever het kleurresultaat is - van oranjerood tot koperrood tot donkerrood. Spoel je haar uit met water en dan ben je klaar. 

Gebruik geen shampoo gedurende 24 tot 48 uur. Deze tijd heeft de plantenkleuring nodig om de uiteindelijke kleurdiepte te behalen. Gebruik hierna natuurlijke shampoos, voor een langdurig kleurresultaat. 

Khadi natuurlijke haarverf pure henna ingrediënten

Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna)

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten