• KeepCup Brew Cork Medium (340ml) - Espresso

KeepCup Brew Cork Medium (340ml)

€ 22,95
Inclusief BTW
Product is beschikbaar met verschillende opties

KeepCup Brew Cork herbruikbare glazen koffiemok. Voor de purist en liefhebber van minimalisme:

 • Echt gehard glas en echte kurk
 • Geschikt als koffiebeker of theeglas
 • Voor onderweg en op het werk
Kleur
Aantal

KeepCup Brew Cork is een glazen herbruikbare kop voor alle koffie en theeliefhebbers die onderweg graag koffie of thee drinken. 

Onderweg kan je overal koffie of thee krijgen, maar meestal is het in een plastic of papieren wegwerpbeker. En zeg nu zelf: wat drinkt er lekkerder dan echt glas als je je favoriete koffie of thee drinkt? 

KeepCup Brew Cork herbruikbare glazen mok

Deze duurzame mok is fantastisch voor koffie of thee onderweg. Geen enkele koffiezaak kijkt er deze tijd meer van op als je vraagt of de koffie of thee geschonken kan worden in jouw eigen duurzame mok.

Jij maakt het verschil: nadat je 15 keer een KeepCup hebt gebruikt, heb je al tijdens de levenscyclus het break-even punt bereikt, en dat is door slimme koppen berekend inclusief het schoonmaken van de mok. Elk gebruik daarna is dus een bonus voor de planeet! Denk daar meer eens aan als je je herbruikbare KeepCup weer laat vullen onderweg. 

Duurzame koffiemokken voor onderweg maken het verschil

Wegwerp papieren bekers zijn gemaakt van gebleekt of geverfd papier, behandeld met een polyethyleen coating en geïmpregneerd met giftige kleurstoffen. Deze intensieve behandeling van het papier betekent dat wegwerpkoffiebekers niet kunnen worden gerecycled.

Glas daarentegen is een ondoordringbaar, niet-poreus en oneindig recyclebaar materiaal volledig vrij van schadelijke chemicaliën. De deksel en de plug van polypropyleen zijn 100% recyclebaar via huishoudelijke recycling. De band om de mok is gemaakt van oude kurkeik uit bossen van Portugal, sterker nog, het is afkomstig van afvalkurk uit een wijnkurkfabriek. Kurk is licht, antibacterieel, biologisch afbreekbaar en zorgt er in dit geval voor dat je je vingers niet brandt aan hete koffie of thee. 

Wanneer de dop eraf is, is dit ook de ideale beker om de gehele dag op kantoor te gebruiken. Wanneer je terugreist naar huis, vul je hem met warme thee, plaats je de dop erop en geniet je van een warme drank onderweg in de auto of de trein.

KeepCup Brew Cork herbruikbare mok productkenmerken

 • Gemaakt van loodvrij duurzaam, volledig gehard natronkalkglas
 • Bestand tegen thermische en mechanische schokken, glas is echter niet onbreekbaar, dus wees voorzichtig
 • Hard deksel met neusafstand zodat je ook met de deksel gesloten beter uit de mok kan drinken
 • Groter drinkgat om het aroma en de textuur van je warme drank te verbeteren - zoals je weet komt een groot deel van je smaakbeleving door je neus en niet alleen maar door je mond
 • Spatwaterdichte afdichting en plug om het mondstuk te bedekken wanneer je de beker niet gebruikt
 • De beker is niet 100% lekvrij, dus houdt hem rechtop
 • Handwas aanbevolen
 • Let op: de kurk niet van de beker verwijderen, dat kan beschadigingen veroorzaken

Over KeepCup

KeepCup is ooit begonnen uit liefde voor het milieu. Door alle coffee-to-go’s in kartonnen wegwerpbekers ontstaat er enorm veel afval. Over de hele wereld worden elke minuut meer dan één miljoen kartonnen bekers weggegooid. Sinds juni 2009 zijn er meer dan drie miljoen KeepCups verkocht, waardoor miljarden wegwerpbekers bespaard zijn gebleven. KeepCups worden nu verkocht in 32 landen. KeepCup heeft kantoren en productiehuizen in Australië, het Verenigd Koninkrijk en de VS en wordt ondersteund door 25 wereldwijde distributiepartners. KeepCup gelooft in samen een betere wereld creëren door middel van hergebruik en in samen een re-use revolutie in gang zetten.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten