• Nieuw

HEVI Sugaring navulling Sugarwax

€ 13,95
Inclusief BTW
Op voorraad

HEVI navulpatroon suikerwax:

  • Navulling voor gebruik in de HEVI Roll-on heater
  • Met EcoCert gecertificeerde suikerwax
  • Natuurlijk ontharen gaat nu heel makkelijk
  • Geschikt voor de grotere lichaamsdelen zoals armen, benen, rug en borst
  • Eenvoudig met lauwwarm water te reinigen
Aantal

Roll-on navul patroon geschikt voor de HEVI roll-on heater.

Met biologisch gecertificeerde suikerwas: EcoCert Organic.

HEVI Sugaring hecht alleen aan het haar zelf, hierdoor voorkom je huidbeschadiging. Hierdoor kun je de behandeling ook meerdere keren herhalen totdat het gewenste resultaat is bereikt.

HEVI Sugaring: Minimaliseer ingegroeide haren

Bij Sugaring trek je de haren met de hele wortel mee in de richting van de haargroei, wat resulteert in minder kapotte haren. Daarom duurt het ook langer voordat de nieuwe haren terug groeien (4-6 weken). De nieuwe haren zijn zacht en voelen niet aan als "stoppels" zoals je die kent van scheren. Het geeft je lange tijd een glad en langdurig resultaat. De suikerwax zorgt voor een zijdezacht resultaat met minder risico op ingegroeide/afknapte haartjes.

HEVI Sugaring: tips voor een succesvolle ontharing

Voor het beste resultaat moeten de haren ca. 5 mm lang zijn. Gebruik poeder om ervoor te zorgen dat de huid tijdens de behandeling helemaal droog is. Dit is vooral belangrijk in de intieme zone en in de oksels als de huid van nature vochtiger is. Zorg ervoor dat de huid strak blijft tijdens het aanbrengen. Trek de strip langs de huid weg en niet omhoog of van de huid weg. Met de richting van de haargroei mee. Dit is erg belangrijk! Herhaal de behandeling meerdere keren totdat al het haar verdwenen is Na het ontharen is het belangrijk om de huid te verzorgen door dode huidcellen te verwijderen en te hydrateren en kalmeren. Hierdoor voorkom je ingegroeide haartjes.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten