Pure Shea Butter (Helemaal Shea)

€ 9,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Deze romige en luxe body butter heeft slechts één ingrediënt: Shea boter.

Aantal

Shea boter is een natuurlijk vet onttrokken aan de noten van de shea boom, ook wel Karité boom genoemd, een typische Afrikaanse Savanneboom. Shea Butter bevat vetzuren zoals oliezuur, stearinezuur, linolzuur, linoleenzuur, beheenzuur, kaneelzuur en palmitinezuur.

Pure Shea Butter van Helemaal Shea

Het unieke vetzuurprofiel van deze Shea Butter gecombineerd met het hoge gehalte niet verzeepbare vetten geeft deze Shea Butter een zeer verzachtende werking, speciaal voor een erg droge huid. Ze staat ook bekend om de positieve bijdrage aan de elasticiteit van de huid. Het is rijk aan vitamine F, bekend om de herstellende werking voor de huid. Ze stimuleert de cellulaire regeneratie en groei. Shea boter smelt bij een temperatuur van 31 graden Celcius waardoor het zeer makkelijk is op de huid te smeren en dringt snel in.

Helemaal Shea Shea Butter gebruiksaanwijzing

De Body butter wordt gemaakt zonder toevoeging van water. Hierdoor heb je een echt puur, onverdund product.

Het aanbrengen van de body butter gaat makkelijker als je warme handen hebt. Neem wat body butter uit het potje (eventueel met behulp van een spateltje) en laat het smelten tussen je vingers alvorens het aan te brengen. Door het op te warmen, smeert het beter uit.

Sheaboter is heerlijk als haarmasker: het verbetert de haarstructuur, werkt vochtinbrengend en stimuleert de haargroei. Gebruik: Een beetje op het droge haar aanbrengen. Begin bij de haarwortels en werk zo naar de haarpunten. Goed inmasseren, doorkammen en tien minuten tot een nacht laten inwerken. Was het daarna uit. Gebruik zo vaak als nodig afhankelijk van het type haar.

De shea butter is ook zeer geschikt als haarmasker: gebruik dan een klein beetje na het wassen, laat even intrekken en spoel het uit. Voor extra droog en kroezig haar, een kleine hoeveelheid (echt maar een heel klein beetje) op het schone haar aanbrengen voor het stylen.

Geschikt voor de zeer droge huid en/of droog en beschadigd haar. Bevat geen kunstmatige kleur- en geurstoffen en geen synthetische conserveringsmiddelen. Natuurlijke huidverzorging op basis van pure ingrediënten.

Ingrediënten (INCI): biologische sheaboter (klasse A), handgemaakt op traditionele sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke wijze (Butyrospermum parkii).

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten