GreenPan steelpan Copenhagen - 16cm
GreenPan Copenhagen heeft een perfecte, gifvrije steelpan met 2 tuitjes. Hierin maak je gemakkelijk roux, sausjes of jus. De keramische antiaanbaklaag wordt snel en gelijkmatig warm en kleeft niet aan.
De GreenPan pannen uit de Copenhagen collectie zijn extreem duurzaam dankzij het gebruik van gehard aluminium. De Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag is versterkt met diamant, warmt snel op en zorgt voor perfecte bakresultaten. Ze bevat geen schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Het strakke design en de matte roestvrijstalen handgrepen geven deze collectie een minimalistische look & feel.
GreenPan Copenhagen keramische steelpan productkenmerken
- Gezonde antiaanbaklaag: N°1 kwalitatieve Thermolon keramische antiaanbaklaag, duurzaam en zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij)
- Matte handgreep voor minimalistische look & feel
- Extreem sterk: ultra duurzaam en krasbestendige dankzij hoogwaardig, gehard aluminium
- Warmt gelijkmatig op dankzij dikke bodem in gesmeed aluminium
- Makkelijk schoon te maken dankzij naadloze binnenkant
- Geschikt voor alle warmtebronnen: perfecte resultaten op gas, inductie, elektrisch en keramisch
- Ovenvast tot 220°C
- Vaatwasserbestendig, alhoewel wij afwassen met de hand aanbevelen voor een langere levensduur
- Formaat: 16 cm
- Diameter bodem: 15 cm
- Gewicht: 720 gram
- Inhoud: 1,6 liter
- Kleur: zwart
- Materiaal: aluminium body en handgreep van ovenvast roestvrij staal
- Met 2 schenktuitjes voor linkshandig en rechtshandig uitschenken.
Meer over de Copenhagen keramische steelpan
Het perfecte zachtgekookte eitje. De beste bechamelsaus. Heerlijke chocolademelk. Je krijgt het allemaal voor elkaar in een steelpan met keramische antiaanbaklaag. Kiezen voor een steelpan van GreenPan is kiezen voor gezond koken zonder kleven, in een handomdraai en zonder knoeien.
Kiezen voor een steelpan met keramische antikleeflaag
Koken met een steelpan van GreenPan is altijd gezonder. De keramische antiaanbaklaag is namelijk gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Geen schadelijke stoffen in je pan, geen giftige dampen in je keuken. En omdat je minder olie of boter nodig hebt om er een lekker potje van te maken, zijn deze steelpannen extra lief voor je lijf. Lang roeren hoeft ook niet, want een keramische antiaanbaklaag wordt sneller warm en is nog sneller weer schoon.
Een keramische steelpan kan er meer van
Op welke plaat je ook kookt, je keramische steelpan presteert zoals het hoort. Snel en efficiënt, dankzij de Magneto-inductietechnologie. Zonder wiebelen, dankzij de dikke bodem. Zonder knoeien, dankzij de comfortabele greep en de handige randen. Ook in de oven en de afwasmachine geeft je keramische steelpan geen krimp. Comfort en duurzaamheid troef, dus.
GreenPan onderhoud
Natuurlijk wil je dat je pan zo lang mogelijk meegaat, niet kromtrekt en dat de antikleeflaag niet beschadigt.
De belangrijkste tips:
- Wanneer trekken pannen krom: Pannen trekken krom als je te snel van temperatuur wisselt, bijvoorbeeld door direct een pan van het vuur onder de kraan te spoelen. Ook trekken pannen krom als je ze leeg op een hoge stand verhit. Verhit pannen op inductie dan ook nóóit in de snelstand. Als je na het koken een pan terugzet op de warmtebron (het maakt niet uit of dit gas, elektrisch of inductie is) dan trekt je pan ook krom.
- Wanneer beschadig je de antikleeflaag: een antikleeflaag is een uit meerdere bestanddelen samengestelde laag. Deze is nooit zo sterk als RVS. Een antikleeflaag is altijd meer kwetsbaar dan een pan uit RVS. Was een pan met antikleeflaag daarom nooit in de vaatwasser, gebruik geen borstels, gebruik geen harde spatels of lepels, en sla nooit je lepel, spatel of iets anders op de rand van je pan. Dit verkort allemaal de levensduur van je dure pan.
Onder het tabblad 'Attachments' kan je de GreenPan onderhoudswijzer downloaden. Hierin staat alles wat je wil weten, bewaar deze in de keuken!