GreenPan pannenkoekenpan Copenhagen - 28cm

€ 76,90
Inclusief BTW
Niet op voorraad

GreenPan Copenhagen Collection is echt de perfecte serie voor stijlvolle fijnproevers. Deze grote pannenkoekenpan van 28 cm is dankzij de keramische antiaanbaklaag ideaal om in hoog tempo een flinke stapel pannenkoeken op tafel te kunnen zetten.

Met een pannenkoekenpan van GreenPan maak je het jezelf gemakkelijk én gezond. 

Aantal

De pannen uit de Copenhagen collectie hebben een extra groot bakoppervlak en zijn extreem duurzaam dankzij het gebruik van gehard aluminium. De Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag is versterkt met diamant, warmt snel op en zorgt voor perfecte bakresultaten. Ze bevat geen schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Het strakke design en de matte roestvrijstalen handgrepen geven deze collectie een minimalistische look & feel.

GreenPan Copenhagen keramische pannenkoekenpan productkenmerken

 • Gezonde antiaanbaklaag: N°1 kwalitatieve Thermolon keramische antiaanbaklaag, duurzaam en zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij)
 • Matte handgreep van roestvrij staal, voor minimalistische look & feel maar ook om in de oven te zetten
 • Extreem sterk: ultra duurzaam en krasbestendige dankzij hoogwaardig, gehard aluminium
 • Warmt gelijkmatig op dankzij dikke bodem in gesmeed aluminium, waardoor pannenkoeken goed gelijkmatig garen
 • Makkelijk schoon te maken dankzij naadloze binnenkant
 • Geschikt voor alle warmtebronnen: perfecte resultaten op gas, inductie, elektrisch en keramisch
 • Ovenvast tot 220°C
 • Vaatwasserbestendig, alhoewel wij afwassen met de hand aanbevelen voor een langere levensduur
 • Formaat: 28 cm
 • Diameter bodem: 24 cm
 • Gewicht: 990 gram
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: aluminium body en handgreep van ovenvast roestvrij staal

Meer over de GreenPan pannenkoekenpan

Geen feestje, brunch of gezellige zondagmiddag zonder heerlijk geurende pannenkoeken. Met een pannenkoekenpan van GreenPan bak je ze goudgeel in een handomdraai. Met stukjes appel, geflambeerd of gewoon puur, een pannenkoek gaat er altijd in. De pannenkoeken zijn snel klaar en plakken niet, zo laat je ze vlotjes uit de pan op je bord glijden. Extra makkelijk en extra smakelijk.

Pannenkoekenpan met keramische antikleeflaag

Een pannenkoekenpan met keramische antikleeflaag geleidt de warmte snel en gelijkmatig, zodat je in een oogwenk een flinke stapel bijeen kunt bakken. De Thermolon keramische antiaanbaklaag is extra duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Ook na de zoveelste pannenkoek bladdert je hete pan niet af en komen er geen giftige dampen vrij. Bovendien heb je minder olie of boter nodig om het allerbeste uit je pannenkoekenpan te halen. Van een gezonde keuken gesproken.

De perfecte pannenkoekenpan, ook voor inductie

De beste pannenkoeken bak je op het vuur van jouw voorkeur. Ga je voor inductie? deze pannenkoekenpan presteert perfect op alle vuren, van gas en elektrisch tot inductie dankzij de solide bodem met Magneto-technologie. Met de handige ergonomische greep en de ovenvaste body schuif je je pan vlotjes de oven in, voor het langer warm houden, of bijvoorbeeld voor de gegrilde kaas, jammie! 

GreenPan onderhoud

Natuurlijk wil je dat je pan zo lang mogelijk meegaat, niet kromtrekt en dat de antikleeflaag niet beschadigt. 

De belangrijkste tips: 

 • Wanneer trekken pannen krom: Pannen trekken krom als je te snel van temperatuur wisselt, bijvoorbeeld door direct een pan van het vuur onder de kraan te spoelen. Ook trekken pannen krom als je ze leeg op een hoge stand verhit. Verhit pannen op inductie dan ook nóóit in de snelstand. Als je na het koken een pan terugzet op de warmtebron (het maakt niet uit of dit gas, elektrisch of inductie is) dan trekt je pan ook krom. 
 • Wanneer beschadig je de antikleeflaag: een antikleeflaag is een uit meerdere bestanddelen samengestelde laag. Deze is nooit zo sterk als RVS. Een antikleeflaag is altijd meer kwetsbaar dan een pan uit RVS. Was een pan met antikleeflaag daarom nooit in de vaatwasser, gebruik geen borstels, gebruik geen harde spatels of lepels, en sla nooit je lepel, spatel of iets anders op de rand van je pan. Dit verkort allemaal de levensduur van je dure pan. 

Onder het tabblad 'Attachments' kan je de GreenPan onderhoudswijzer downloaden. Hierin staat alles wat je wil weten, bewaar deze in de keuken! 

Download

Greenpan onderhoud

Hoe zorg je voor een lange levensduur van je Greenpan? Bescherm je pan tegen kromtrekken en bescherm je antikleeflaag tegen krassen. Hoe je het best voor je pan zorgt, lees je hier. Must read!

Download (437.17k)

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vul aan met:

 • 2 stuks
 • GreenPan
Keramische pannen
Panbeschermer 2 stuks (Medium en Large)
€ 8,90

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.