GreenHub Kristalsoda 3x geconcentreerd (1kg)

€ 3,49
Inclusief BTW
Op voorraad

Kristalsoda is dé natuurlijkie krachtpatser voor het zwaardere schoonmaakwerk. Het is een allesreiniger en verwijdert bijvoorbeeld vlekken op glaswerk, vaatwerk, en sanitair. 

Aantal

GreenHub Kristalsoda 3x geconcentreerd

Kristalsoda is dé natuurlijkie krachtpatser voor het zwaardere schoonmaakwerk. Het is een allesreiniger en verwijdert bijvoorbeeld vlekken op glaswerk, vaatwerk, en sanitair. Kristalsoda is 3x geconcentreerder en dus 3x krachtiger dan conventionele huishoudsoda.

GreenHub kristalsoda 3x geconcentreerd samenstelling

Natriumcarbonaat 99%

Kristalsoda bevat alleen niet-giftige natuurlijke grondstoffen.

Gebruiksaanwijzing

Kristalsoda in warm water oplossen. Niet gebruiken op aluminium, kastanje en eikenhout.

In de badkamer
Reiniging van uw schoonheidsartikelen: Leg uw accessoires (haarborstels, nagelborstel, krulspelden enz.) 's nacht in een badje met de verkregen oplossing. De volgende dag met schoon water grondig afspoelen.

Vaatwasmachine
Voorafgaand aan het instellen van het voorwasprogramma kunt u direct op de vuile vaat een grote hoeveelheid kristalsoda strooien: het voorkomt vieze geuren en vermindert de hoeveelheid wasmiddel! - Om de prestatie van uw gebruikelijke wasmiddel te vergroten: voeg 2 EL kristalsoda toe tijdens het wasprogramma.

Met de hand afwassen
Meng azijn, kristalsoda en water. Vlekken op porselein door thee, koffie, enz.: wrijf met een spons gedrenkt in kristalsoda over het porselein, de vlekken verdwijnen in een mum van tijd.

Stoffen en linnengoed
Voor het verzachten van het linnengoed: doe 1/4 kop kristalsoda en 3/4 kop water in het spoelbakje van de wasmachine. Ontvlekken van linnengoed: laat het een paar uur weken in een bak met warm water waaraan u een kop kristalsoda toevoegt. Daarna kort uitspoelen en in de wasmachine doen. Voor het reinigen van stoffering, zoals tapijten en In 1 liter water aangelengd met 4 EL kristalsoda

Bankstellen
Strooi er kristalsoda op, wrijf het goed in, 1 uur laten inwerken en vervolgens opzuigen. De stof is schoon en vrij van geuren.

Koel, droog en in gesloten verpakking bewaren.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten