Fushi Raspberry Seed olie (100ml)

€ 28,00
Inclusief BTW
Op voorraad

Fushi Rode frambozenzaadolie is een uitstekende vrije-radicalenvanger en antioxidant en een rijke bron van vitamine E en carotenoïden.

Het wordt vaak gebruikt voor de preventie van huiduitslag, eczeem en ander huidletsel, het heeft ook uitstekende anti-inflammatoire eigenschappen.

Aantal

Fushi Rode frambozenzaadolie is een goede vrije-radicalenvanger en antioxidant en een rijke bron van vitamine E en carotenoïden. Het wordt vaak gebruikt voor de preventie van huiduitslag, eczeem en andere huidletsels, het heeft ook uitstekende anti-inflammatoire eigenschappen.

Fushi Frambozenzaad olie producteigenschappen

Frambozenolie, een rijke bron van essentiële vetzuren en vitamine E, bevordert een soepele, gezonde huid, helpt bij het herstel van de huid en houdt het vochtgehalte op peil, terwijl het tegelijkertijd ontstekingsremmende eigenschappen heeft. De in de olie aanwezige polyfenolen helpen de teint en elasticiteit te verbeteren en bevorderen de regeneratie van de huid.

De oliën worden ongeveer binnen 10 dagen na de oogst uit het zaad of de pit geperst om de versheid, kracht en werkzaamheid te behouden. Dit is een niet-gestandaardiseerde, ongeraffineerde en natuurlijke olie. Elke partij varieert en vertoont een aantal unieke kenmerken. Sediment of natuurlijke deeltjes van de ingrediënten kunnen zichtbaar zijn in de olie. Dit komt gewoon doordat de oliën nooit geraffineerd, ontgeurd of gefilterd zijn en betekent niet dat de olie gebrekkig is.

Ingrediënten Fushi Rode frambozenzaadolie

Linoleic acid 45 - 55% Oleic acid 8 - 14% Palmitic acid 2 - 5% Stearic acid ≤ 3.0% Palmitoleic acid ≤ 0.5% Alpha linolenic acid 28 - 36% Icosanoic acid ≤ 0.5% Behenic acid ≤ 0.5% Arachidic acid ≤ 1.0% Heptadecanoic acid ≤ 0.5% Hexadecatetraenoic acid ≤ 0.5%

Versgeperst en veganistisch. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten