Foodhuggers Small Hugs (6 stuks)

€ 16,50
Inclusief BTW
Op voorraad

De Foodhuggers Small zijn met name in de kleine huishoudens zeer populair. Zeer geschikt voor het afdekken van groente en fruit of kleine potjes. 

Aantal

Je wil een lekkere 1-persoons smoothie maken van verschillende fruitsoorten, wat doe je dan met tweede helft van de fruitsoorten? Of je hebt zin in een homemade pizza of quiche voor jezelf, wat doe je dan met de tweede helft van de ui, paprika en tomaat? 

Hiervoor wordt deze set foodhuggers je nieuwe allerbeste vriend in de keuken!

Foodhuggers Small productbeschrijving

Foodhuggers zijn dé oplossing voor groenten die overblijven. In plaats van bakjes in de koelkast of een stuk slecht plakkend folie, kan je de Foodhuggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. Ze zijn gemaakt van flexibel rubber dat goed blijft zitten, en voor verschillende formaten te gebruiken zijn. Er zijn daarnaast ook Foodhuggers van verschillende grootte, zodat je elk stuk fruit of groente kan beschermen.

Foodhuggers kunnen ook worden gebruikt in combinatie met glazen, flessen of bakjes. Zo sluit je ze makkelijk en volledig af, en blijven de spullen die er in zitten lang goed. Door de flexibele vorm en grootte passen ze op vrijwel elke pot of beker, zodat je niet meer na hoeft te denken over hoe je iets op moet slaan als je in de keuken bezig bent. 

Het flexibele systeem zorgt ervoor dat u al je eten makkelijk kan bewaren, en dus niet weg hoeft te gooien. Doordat de Foodhuggers niet de hele groente bedekken, kun je snel zien wat er in je koelkast zit, en vergeet je niet dat ene stuk groente op te eten wat ergens in bakje ligt om waarschijnlijk voor altijd vergeten te worden.

Foodhuggers Small Huggers productinformatie

De small hugs bestaan uit 2 x medium (75 mm voor appel/ui) , 2 x small (65 mm voor courgette/citroen) en 2 x mini sleeves (55 mm voor komkommer/banaan).

  • Gemaakt van 100% voedselveilig siliconen
  • Sluit luchtdicht af waardoor het voedsel langer bewaard kan worden
  • BPA en Ftalaat-vrij
  • Geschikt voor vaatwasser, diepvriezer en magnetron

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten