EcoEgg Spring Blossom was-ei (70 wasjes)

€ 12,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Het EcoEgg Spring Blossom was-ei is een nieuw milieubewust alternatief voor wassen. Een EcoEgg maakt het gebruik van wasmiddelen overbodig.

Aantal

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. 

De EcoEgg was-eieren zijn de nieuwe ecologische manier van kleding wassen zonder wasmiddelen of wasverzachters. Een EcoEgg was-ei werkt door afgifte van een natuurlijk reinigend schuim wat kleding goed schoon en fris maakt. Doordat het schuim de PH-waarde van het water beïnvloedt is ook het gebruik van wasverzachter overbodig (het mag natuurlijk wel ;-))

EcoEgg Spring Blossom Was-ei productkenmerken

De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in je machine.

Ook is deze EcoEgg milieuvriendelijk, er zijn geen agressieve chemicaliën voor nodig.

De pellets in de wasbal gaan 70 wasbeurten mee. Na deze 70 beurten kun je de wasbal gemakkelijk hervullen met de refill (50 wasbeurten).

  • Hypoallergeen: ideaal voor de gevoelige huid
  • Goedgekeurd door Allergy UK
  • Geen harde chemicaliën
  • Goed voor 70 wasbeurten
  • Je hebt verder geen wasverzachter nodig
  • De Eco Egg verandert de pH van het water, waardoor de was natuurlijk zacht voelt
  • Kan gebruikt worden bij temperaturen tot en met 60°C
  • Werkt perfect bij lagere temperatuur
  • Geschikt voor witte en gekleurde was

EcoEgg Spring Blossom Was-ei ingrediënten

Minerale korrels Fresh Linen of Spring Blossom:> 30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, 15-30% niet-anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum (op basis van etherische oliën). Natrium C12-C16 olefine sulfonaat, natriumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat, natriummetasilicaat, emulgator, cellulosegom, natriumcitraat, geurig.

Toermalijn keramische pellets: Siliciumdioxide, aluminiumoxide, titaandioxide, calciumoxide, booroxide, ijzeroxide, chroomzuur.

EcoEgg Was-ei gebruiksaanwijzing

Leeg de inhoud van beide zakjes pellets in 1 keer in het wasei. Het wasei maak je eenvoudig open door op het drukknopje te drukken en de bovenste helft met een schroefbeweging van de onderste helft te halen. 

Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden en gebruik de EcoEgg veilig tot een temperatuur van maximaal 60 graden. Het was-ei heeft ruimte nodig om te bewegen in de trommel, dus wordt aangeraden de wasmachine niet te overladen. Ook kan het soms nodig zijn ernstig bevuilde kleding eerst in te weken met een vlekverwijderaar.

De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.

De EcoEgg kan 70 wasbeurten mee. Daarna kan je een reil kopen om het ei opnieuw te vullen. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten