Dragon gesneden BIO (40g - Puur&Fit)
Biologische Dragon is een absolute must-have in veel Europese keukens, vooral in de Franse keuken.
- Unieke, warme smaak
- Goed te combineren met andere kruiden
Dit kruid wordt vaak gebruikt om andere kruiden te benadrukken en om gerechten te voorzien van die heerlijke, warme en zoete smaak.
Vroeger werd deze plant gebruikt om beten van slangen te behandelen, vandaar dat hij ook wel bekend staat als slangenkruid of drakenkruid. Maar dat is niet alles! Dragon zit boordevol essentiële vitamines en mineralen, zoals vitamine B6, vitamine A, vitamine B2, ijzer, mangaan en calcium. En dat is nog niet alles - deze krachtige plant bevat ook vitamine B11, vitamine B1, vitamine C, magnesium, koper, kalium en zink.
Biologische dragon gebruik
Dragon voegt die unieke smaak toe aan dressings, salades en sauzen en versterkt de smaak van kip, eieren, vis, paddenstoelen, tomaten en courgette. Het is zelfs een belangrijk ingrediënt in de bearnaisesaus - een klassieker in de Franse keuken.
Probeer het te combineren met basilicum, laurier, bieslook, dille en peterselie voor een ware smaakexplosie.
Biologische dragon ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: Biologische, gedroogde dragon. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.
Vrij van allergenen.
Herkomst: Duitsland
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie kcal/kJ | 332/1389 |
Eiwitten | 23 g |
Koolhydraten | 43 g |
Vetten | 7 g |
- waarvan verzadigd | 1 g |
Vezels | 7 g |
Natrium | 62 mg |
Zout | 0 g |