• Divawash

Divawash plantaardig reinigingsmiddel (177ml)

€ 10,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Divawash is een 100% natuurlijk, veilig, mild wasmiddel om je menstruatiecup mee te reinigen.

Aantal

DivaWash is een mild en 100% plantaardig wasmiddel om je herbruikbare menstruatiecup mee te reinigen. 

Divawash productvoordelen

  • 100% natuurlijk
  • pH neutraal
  • zachte, geurloze formule maakt het ideaal voor de gevoelige huid
  • vegan, gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten
  • gefabriceerd zonder dierproeven of dierlijke ingrediënten.
  • veilig voor je lichaam zonder toegevoegde parabenen, sulfaten of petrochemicaliën

Divawash, voordelig in gebruik

De Divawash is een hoog geconcentreerde formulering. Dat betekent dat je maar een heel klein beetje hoeft te gebruiken. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. 

Hoe reinig je je DivaCup?

De DivaCup reinig je na afloop van je menstruatie met een klein beetje Divawash. Daarna berg je je DivaCup op tot je volgende menstruatie. Berg je DivaCup nooit op in afgesloten plastic of op een andere luchtdichte plek. Bewaar je DivaCup bij voorkeur in het meegeleverde zakje. 

Regelmatig krijgen wij vragen of het uitkoken van je DivaCup (of andere menstruatiecup) nodig is. Dit is niet nodig. De herbruikbare DivaCup is (net als de andere merken die op deze site worden verkocht) van kwalitatief medische siliconen. Bacteriën hechten zich niet aan medische siliconen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken en hebt geen gedoe van maandelijks uitkoken. 

Divawash ingrediënten

Water, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate (and) Disodium 2-Sulfolaurate, Glyceryl Caprylate/Caprate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Orange Oil.

Meer over de DivaCup en vaginale hygiëne

Wat je in je vagina stopt, bepaalt de algehele gezondheid. Daarom is het handhaven van de pH-niveaus van je vagina zo belangrijk. Een vagina met een hoge pH-waarde leidt vaak tot ongemak, geur, irritatie en zelfs tot infecties.

Veel vrouwen realiseren zich niet dat de producten voor vrouwelijke hygiëne die ze gebruiken de boosdoeners zijn van hun vaginaal ongemak. De vagina is zelfreinigend en produceert voortdurend vocht dat de vagina "doorspoelt". Wanneer een tampon wordt ingebracht, neemt de samenstelling van de tampon (rayon en katoen) de beschermende vloeistof van je vagina op, droogt de vagina uit en verstoort de normale pH-waarden.

Bij gebruik zoals voorgeschreven, is de DivaCup een meer hygiënische oplossing voor vrouwelijke hygiëne dan tampons of maandverband. Latex-vrij, plastic-vrij, BPA-vrij, geurloos en vrij van kleuren en kleurstoffen. De DivaCup is gemaakt van niet-absorberende medische siliconenkwaliteit, wat betekent dat het de natuurlijke omgeving van je vagina niet zal uitdrogen of verstoren.

Net zoals je vagina regelmatige verzorging nodig heeft, moet je ook je DivaCup onderhouden. Door de verzorgingstips en reinigingstips in de gebruikershandleiding te volgen, heb je jarenlang plezier van je DivaCup.

Let op: DivaWash is ontworpen om extern te worden gebruikt en om de DivaCup te wassen. Het is niet bedoeld om te worden gebruikt als vaginaal douche. Ter voorkoming van vaginale klachten raden wij het gebruik van een inwendige vaginaal douche af. 

Klik hier om een DivaCup te kopen

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten