• Actie!
 • -10%

Concentrace TMR (mineralenconcentraat - Vitals)

€ 13,95
€ 12,56 -10%
Inclusief BTW
Op voorraad

ConcenTrace is een zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake in Utah:

 • volledig spectrum van mineralen en spoorelementen
 • bevat een hoog gehalte aan magnesium
 • in vloeibare, ionische vorm
 • goed opneembaar
Inhoud
Aantal

Vitals ConcenTrace CMD (concentrated mineral drops)

ConcenTrace bestaat uit een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium).

Dit zeewaterconcentraat wordt geconcentreerd onder invloed van zonlicht, waardoor er geen onnatuurlijk droogproces plaatsvindt. ConcenTrace biedt magnesium en chloride in een relevante dosering en ook een breed spectrum aan spoorelementen in een goed opneembare vorm.

Waarom ConcenTrace?

Onze voeding bevat een lager mineralengehalte en een kleiner spectrum aan spoorelementen dan vroeger. Dit komt mede door erosie, uitputting van landbouwgronden en het gebruik van kunstmest. Onderzoek van de laatste eeuw toont aan dat diverse (spoor)elementen essentieel zijn en steeds meer spoorelementen zullen tot de essentiële voedingsstoffen behoren. Wat is er zo uniek aan Great Salt Lake in Utah? In deze binnenzee zijn door geothermische en verdampingsprocessen geconcentreerde hoeveelheden van vele van de mineralen die ook in zee worden ontstaan. Dit zijn dus puur natuurlijke bronnen die een rijkdom opleveren aan mineralen en spoorelementen. ConcenTrace is dan ook een prachtige aanvulling op de gebruikelijke mineralen die doorgaans in supplementen en multi's gebruikt worden. 

ConcenTrace gezond? Nou en of, vooral dankzij grote hoeveelheid magnesium

 • Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
 • Magnesium draagt bij aan de energiestofwisseling
 • Magnesium kan bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid
 • Magnesium draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen
 • Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans
 • Magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans.
 • Chloride ten slotte draagt bij tot de normale werking van de spijsvertering in de maag.

ConcenTrace samenstelling

Samenstelling per 30 druppels:  

     % ADH 
Chloride  500 mg  63%
Magnesium  180 mg  48%
Natrium 4 mg  -

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bevat de volgende spoorelementen:

Bromide, carbonaat, calcium, fluoride, silicium, stikstof, selenium, fosfor, jodium, chroom, ijzer, mangaan, titanium, rubidium, kobalt, koper, antimoon, molybdeen, strontium, zink, nikkel, wolfraam, germanium, scandium, vanadium, tellurium, barium, tin, lanthanum, yttrium, zilver, uranium, gallium, bismuth, zirconium, cerium, cesium, goud, beryllium, hafnium, samarium, terbium, europium, gadolinium, dysprosium, thorium, holmium, lutetium, thulium, erbium, ytterbium, neodymium, praseodymium, niobium, tantalum, thallium, rhenium, indium, palladium, platinum en andere spoorelementen uit water van het Great Salt Lake

Inhoud en Ingrediënten

er zijn 2 verpakkingen:

 • 50 ml (ongeveer 900 druppels)
 • 100 ml (ongeveer 1.800 druppels)

Ingrediënten: Water uit het Great Salt Lake

Hulpstoffen: Geen.

ConcenTrace gebruiksaanwijzing

Bij een lichaamsgewicht boven 75 kg: 3x daags 10 druppels verspreid over de dag

Bij een lichaamsgewicht tussen 50 - 75 kg: 20 druppels per dag

Bij een lichaamsgewicht tussen 25 - 50 kg: 10 druppels per dag

Bij een lichaamsgewicht onder 25 kg: 1 druppel per 2,7 kg

Of zoals geadviseerd.

Druppels mengen met vruchtensap, groentensap, (bron)water of door de voeding om de typische smaak van ConcenTrace te verminderen. Kan ook puur ingenomen worden, gevolgd door een glas sap of water. Hogere doseringen zijn mogelijk, maar kunnen een laxerend effect hebben.

Let op: Door de puurheid en geconcentreerdheid van dit product heeft het geen houdbaarheidsdatum. De mineralen zorgen voor een natuurlijke conservering en staan geen bacteriegroei toe. De mineralen verliezen hun werkzaamheid niet. Een lichte kristallisatie kan optreden. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten