• Cleansing Oil (100ml - SUIT Matters)

Cleansing Oil (100ml - SUIT Matters)

€ 17,50
Inclusief BTW
Op voorraad
  • Voor alle huidtypes
  • Krachtige reiniger op basis van oliën
  • Met arganolie en vitamine E
  • Verzacht, voedt en beschermt
  • Inhoud: 100 ml
Aantal

Zelfs de beste waterproof mascara is nu easy-going

Je gezicht reinigen met olie in plaats van melk of lotion is de nieuwste rage op het gebied van huidreiniging. SUIT Cleansing Oil is een complete mix van een aantal zachte, reinigende oliën, effectieve reiniging en superzacht voor je huid. Alle oliën zijn koudgeperst, omdat alleen dan de essentiële werkstoffen behouden blijven.

Deze mix, verrijkt met natuurlijke vitamine E, geeft je huid haar veerkracht terug en maakt haar natuurlijk schoon, zacht en glad.

Voor wie is SUIT Cleansing Oil geschikt?

Geschikt voor alle huidtypes

SUIT Matters Cleansing Oil productkenmerken

Voor een mooie en gave huid is een goede huidreiniging is net zo belangrijk als goede voeding. Zelfs zonder make-up kunnen poriën gaan verstoppen door invloeden van buitenaf.

Deze olieblend reinigt niet alleen de meest hardnekkige make-up vlekken of extreem waterproof mascara, maar fungeert ook nog eens als moisturizer. De plantaardige oliën en vetten bevatten dezelfde stoffen als waar het natuurlijke huidvet uit is opgebouwd. Je huid neemt deze huidvet verwante stoffen snel in zich op. Daar waar je poriën nog wel eens verstopt raakten van een reiniger, worden ze nu juist geopend en goed schoongemaakt.

In SUIT Cleansing Oil zijn diverse rijke oliën samengebracht: Zonnebloemolie, Macadamia olie, Jojoba olie, Argan olie, Druivenpitolie, Lijzaadolie, Teunisbloemolie, Rozenbottelzaadolie en Duindoornolie. Het mooie van deze olieblend is dat hij niet alleen uitstekend reinigt, maar dat hij ook uitstekend verzorgt. Je kunt hem ook gewoon als olie gebruiken op de rest van je lichaam. Het kan uitkomst bieden bij diverse huidproblemen. Of voeg een beetje olie toe aan je badwater. Je kan de olie zelfs gebruiken als massageolie.

SUIT Matters Cleansing Oil gebruiksaanwijzing

Even schudden, doe een klein beetje op een wattenschijfje. Zorg ervoor dat je het wattenschijfje eerst vochtig maakt, dan heb je nog maar heel weinig olie nodig. Verdeel het over je gezicht en laat het even intrekken. Zelfs je waterproof mascara verdwijnt als sneeuw voor de zon en dat zonder brandende ogen te krijgen. Daarna met een warm washandje of watje verwijderen.

SUIT Matters Cleansing Oil Inhoud en Ingrediënten

Inhoud 100 ml

Ingrediënten: Zonnebloemolie*, Macadamia olie*, Jojoba olie*, Arganolie*, Druivenpitolie, Lijnzaadolie*, Teunisbloemolie*, Vitamine E, Parfum (natuurlijke geurstoffen), Rozenbottelzaadolie*, Duindoornolie, Calendula extract*, Wortel extract,* Rozemarijn olie*.

* Biologisch

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten