Empire Aroma Diffuser (Chi)

€ 89,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Deze aromaverstuiver met sfeerlicht zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar bevochtigt en zuivert ook de lucht. Verdamp tot 8 uur lang je favoriete etherische olie of mix van oliën en creëer zo je eigen sfeer.

Aantal

Is deze aromadiffuser niet prachtig? Deze diffuser van natuurlijk hout is een ware eye-catcher in elk interieur! 

Kies voor een intense of juist voor een zachte verdamping of voor de intervalfunctie. De fijne waterdamp komt als een mist uit de houten aromaverstuiver.

Over de Empire Aroma Diffuser van Chi Natural Life

De stijlvolle Empire aroma diffuser: kies voor een intense of juist zachte verdamping, of voor een intervalfunctie. Het sfeerlicht is instelbaar. Deze verdamper voor etherische oliën combineert drie zeer nuttige functies: geurverspreiding, luchtbevochtiging en luchtzuivering.

 • Geurverspreiding: De aromaverstuiver werkt met ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de aromaverstuiver komt. Deze aromamist verspreidt zich zeer snel door de ruimte. Hierdoor wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreid, maar ook het effect van de olie. Want iedere etherische olie heeft een eigen werking. Je kunt dus verschillende geuren op verschillende momenten verdampen. Bijvoorbeeld lavendelolie als je tot rust wil komen. Een activerende olie zoals citrus en rozemarijn als je aan het werk bent of je hoofd erbij moet houden. Een heerlijke herfst-, winter of kerstgeur. Happiness mix olie om blij van te worden of een gezellige citrus- of bloemenolie als je visite krijgt.
 • Luchtbevochtiging: Naast de geur en het effect van de etherische olie wordt ook de waterdamp verspreid. Hierdoor wordt de ruimte meteen bevochtigd. Een droge lucht ontstaat vaak in de winterperiode wanneer de verwarming aan staat en in ruimtes met airconditioning. Een droge lucht kan diverse kwaaltjes veroorzaken zoals een droge huid en droge lippen.
 • Luchtzuivering: Tot slot heeft deze elektrische geurverspreider een ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.

Naast al deze functies is deze aromaverstuiver ook nog eens een echte blikvanger mede door het houten ontwerp. Uit de bovenkant van de aromaverstuiver komt een fijne waterdamp. Genoeg redenen dus om jezelf te verwennen met deze populaire aromaverstuiver.

Empire Aroma Diffuser specificaties

 • Met een vol waterreservoir een verdamping van ± 4 - 8 uur
 • Aanbevolen voor een oppervlakte tot maximaal ± 60m²
 • Verbruik: ± 0,5 eurocent per uur
 • Inhoud waterreservoir: 120 ml
 • Voedingingang: AC 100-240V, 50/60Hz
 • Voedinguitgang: DC24V 500mA
 • Afmetingen: Ø 10 cm x H 26 cm
 • 2 jaar garantie

Let op: de kap van de Empire is volledig gemaakt van hout. Elk stuk hout is uniek, het is immers een natuurproduct en daarom kunnen kleur- en structuurverschillen voorkomen.

Hoe werkt de Empire Aroma verdamper?

Voordat je de verdamper aanzet vul je deze met water en een aantal druppels etherische olie of mix naar keuze. Vervolgens maak je een keuze uit zachte verdamping, intensieve verdamping of interval. Naast een continue verdamping, kun je dus kiezen voor twee intervalstanden:

 • Je kunt de Empire een uur laten verdampen, daarna gaat deze automatisch uit.
 • De tweede intervalfunctie zorgt ervoor dat de verdamper steeds om en om 30 seconden verdampt, na twee uur stopt deze automatisch.

Tot slot kun je ook het warme sfeerlicht aan of uitzetten.

Deze zuinige en veilige verdamper schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is.

Wisselen van olie in je aromaverdamper

Wanneer je wil wisselen van olie, maak je de verdamper eenvoudig schoon met alcohol. Alcohol lost namelijk restjes etherische olie en kalk op. Deze verdamper voor etherische oliën werkt elektrisch door middel van een adapter (230V – 24V).

Hoe lang kan je de aromaverdamper aansluitend gebruiken en hoe groot is de aanbevolen ruimte

Een elektrische geurverspreider kan, in tegenstelling tot een aromabrander met waxine, veilig aan blijven staan. De Empire aromaverstuiver kan bij een vol reservoir van 4 uur tot ongeveer 8 uur achtereenvolgens aanstaan, afhankelijk van de gekozen intensiteit van de verdamping en/of intervalfunctie. Deze elektrische geurverspreider wordt aanbevolen voor ruimtes tot ongeveer 60 m² en is ideaal voor de woonkamer, slaapkamer, werkruimte of praktijkruimte.

10 voordelen van een ultrasone diffuser

 1. Luchtbevochtiging: Fijn bij een droge huid, als de verwarming aan staat en goed voor kamerplanten
 2. Luchtzuiverend: Ultrasone verdampers zorgen voor meer negatieve ionen in de lucht
 3. Ontspanning: Kies een olie die je lekker vindt en ontspan
 4. Gezonde luchtwegen: Luchtzuiverende werking in combi met etherische oliën
 5. Aanwinst voor in je interieur: Dit model is toch echt wel een ware eyecatcher die past in iedere ruimte en elk interieur
 6. Minder fijnstof: Door de mist slaat fijnstof uit de lucht snel neer
 7. Veilig: De elektrische verdamper schakelt automatisch uit als het water op is
 8. Makkelijk in gebruik: Een druk op de knop en de verdamping kan beginnen
 9. Duurzaam: Gemaakt van natuurlijke materialen, hoge kwaliteit kunststof en BPA vrij
 10. Jarenlang plezier: Je krijgt 2 jaar garantie

Onderhoud van je aromaverdamper

Natuurlijk wil je dat je verdamper lang mee gaat en goed blijft functioneren. Lees daarom deze paragraaf even door. 

Maak het reservoir van de verdamper zeker 1x per week schoon met wat alcohol en een zachte doek. Zorg er ook voor dat je het water in de verdamper regelmatig vervangt. Wij adviseren om minimaal 1x per maand de verdamper grondig te reinigen. Zorg ervoor dat het rondje in het midden van het reservoir goed in een laagje alcohol staat. Laat dit enige uren zo staan, zodat de zwaardere moleculen essentiële olie die niet verdampen op kunnen lossen in de alcohol. Dep droog met keukenpapier of een zachte doek en de verdamper is weer klaar voor gebruik! 

Welke Chi Mix olie is er beschikbaar?

Chi heeft enkele zeer zuivere mix oliën ontwikkeld met een heerlijke geur en prettige werking. Hier volgt het overzicht: 

 • DAVOS AIR KUUROLIE LUCHTZUIVEREND: de meest populaire mixolie voor gezonde luchtwegen en een ideale frisse geur in huis. Geur: Den, Fris, Groen, Munt
 • RELAX MIX olie: deze olie helpt je ontspannen bij stress en onrust, ideaal om lekker te kunnen slapen. De geur is een combinatie van citrus, kruiden en lavendel, heerlijk!
 • CHI BACK TO EARTH mix olie: deze mix helpt ontspannen en brengt je weer terug op aarde. Patchouli, ylang ylang en lavendel werken ontspannend en aardend.
 • ENERGIZE MIX olie: deze olie verfrist je hoofd en houd je scherp. Met eucalyptus, rozemarijn, tijm en lavendel. Met maar liefst 50 ml krijg je met deze mix ook nog eens echt waar voor je geld! 
 • HAPPINESS MIX olie: deze olie geeft je direct een prettige en gezellige sfeer! Mandarijn, bergamot en sinaasappel staan bekend om hun feel-good effect. 
 • SEA BREEZE mix olie: deze olie heeft een zeer frisse combinatie van geuren die je het gevoel geven even je hoofd te kunnen leegmaken voor een zogenoemde reset. zoete limoen, grapefruit en engelwortel voeren de boventoon in deze compositie. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Yolanda
13-10-2021

Wat een mooi product! (Veel complimenten erop gehad)De aroma’s die eruit komen zijn geweldig &voor mij een pre ,gaat echt uit na z’n rondje verstuiven. <br /> <br /> <br /> Puur&fit jullie zijn geweldig en nog echte service! <br /> Blijf zo doorgaan!<br />

Schrijf je review !

Vul aan met:

 • 10 ml
 • Lavinchi
Etherische olie
Relax Mix olie (10ml - Lavinchi)
€ 12,50
 • 10 ml
 • Chi
Etherische olie
Happiness Mix olie (10ml - Chi)
€ 11,50
 • 50 ml
 • Chi
Etherische olie
Energize Mix olie (50ml - Chi)
€ 22,50
 • 10 ml
 • Chi
Etherische olie
Sea Breeze Mix olie (10ml - Chi)
€ 9,95

Vergelijkbare producten