Echinacea & Vlierbes Extract (100ml - Botanicals 4 Life)

€ 19,95
Inclusief BTW
Niet op voorraad

Botanicals 4 Life Echinacea met zwarte vlierbes: een combinatie die elkaar mooi aanvult. Dankzij deze combinatie bevat dit tinctuur krachtige antioxidanten en is het tinctuur rijk aan vitamine C.

Aantal

Dit extract van echinacea en vlierbessen is een combinatie van twee populaire kruiden die traditioneel worden gebruikt voor seizoensondersteuning. Echinacea purpurea, ook bekend als de paarse kegelbloem, is een kruid met veel onderzoek, met traditionele toepassingen voor seizoensondersteuning. Zwarte vlierbes wordt al duizenden jaren gebruikt, het is rijk aan antioxidanten, waaronder natuurlijke vitamine C, en het is nu bekend dat het veel actieve ingrediënten bevat die gunstig zijn voor seizoensondersteuning.

Botanicals 4 Life hanteert voor haar tincturen een uniek drievoudig extractieproces met zowel alcohol als koud water om de opname van het volledige spectrum van belangrijke voedingsstoffen te maximaliseren. In de 3e extractiefase wordt de alcohol verdampt en vervangen door glycerine. Plantaardige glycerine heeft een lage GI en werkt als een natuurlijk conserveermiddel. De extracten worden geleverd in gebruiksvriendelijke druppelaars en kunnen direct onder de tong worden ingenomen of met een beetje water worden gemengd.

Botanicals 4 Life Echinacea & Vlierbes extract producteigenschappen

  • Met Echinacea purpurea en Vlierbes extract
  • Bevat krachtige antioxidanten
  • Rijk aan vitamine C
  • Drievoudige extractiemethode
  • Zonder additieven of vulstoffen
  • Vegan
  • Geleverd in glazen flesje met pipet
  • Inhoud: 100 ml

Echinacea & Vlierbes extract voedingswaarde en ingrediënten

Voedingswaarde per 1ml portie

  • 100 mg Echinacea-wortel (Echinacea purpurea L) 2: 1-extract (van 200 mg gedroogde Echinacea-wortel (ongeveer 1.000 mg verse Echinacea-wortel))
  • 100 mg vlierbessen (Sambucus nigra L) 2: 1 extract (van 200 mg gedroogde vlierbessen (ongeveer 825 mg verse vlierbessen))

Ingrediënten:plantaardige glycerine, gezuiverd water, Echinacea-wortel (Echinacea Purpurea L) extract 2:1, vlierbes (Sambucus nigra L) extract 2:1.

Echinacea & Vlierbes extract gebruiksaanwijzing

Volwassenen nemen driemaal daags 1-2 porties (pipet van 1 ml) of zoals voorgeschreven door een arts. We raden aan om aan water toe te voegen of druppels onder de tong te plaatsen.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten