• Actie!
  • -€ 120,00

BK Q-Linair Master RVS pannenset 4-delig

€ 299,00
€ 179,00 Bespaar € 120,00
Inclusief BTW
Binnen 5 werkdagen geleverd

Deze BK Q-Linair Master 4-delige pannenset bestaat uit:

  • Kookpan 16 cm
  • Kookpan 18 cm
  • Kookpan 20 cm
  • Steelpan 16 cm
Aantal

De BK Q-linair Master is een Nederlands ontwerp dat drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master pannen hebben een hoge geborstelde roestvrij edelstalen body en zeer hoog geplaatste grepen. Hierdoor kunnen er extra grote porties in één keer bereid worden en zijn de pannen zeer compact stapelbaar. De deksels kunnen in de rand, onder de greep, vergrendeld worden om veilig afgieten mogelijk te maken.

BK Q-Linair Master RVS pannenset 4-delig productkenmerken

Warmtebronnen elektrisch, halogeen, keramisch, gas, inductie, oven
Inhoud set 4 pannen
Ovenvast tot 230°C
Schoonmaken vaatwasser- en handwasbestendig
Materiaal Roestvrij staal
Materiaal handgreep Roestvrij staal
Veilig afgieten Ja, d.m.v. deksel draaien blijft deze hangen

Is dat alles? Nee, de Q-linair Master (RVS) heeft nog veel meer slimmigheden: 

Uniek afgietsysteem: 

Deze serie is voorzien van een uniek afgietsysteem. De deksels kunnen vergrendeld worden in de rand onder de greep (door ze te draaien) zodat er veilig afgegoten kan worden via de speciale schenktuiten. 

Hoge grepen: 

De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt ervoor dat de vuurvaste grepen minder snel heet worden. 

De pannen zijn door de hoge grepen bovendien zeer compact op te stapelen in je kast. 

Tenslotte maakt het au bain marie gemakkelijk, omdat je de pannen gemakkelijk in 1 maatje groter rustig kan laten opwarmen. 

Maatverdeling: 

De pannen hebben een nauwkeurige maatverdeling aan de binnenzijde.

Het is dan ook niet voor niets dat precies deze serie van BK een Red Dot Design Award heeft gewonnen. 

Meer over BK Q-linair Master RVS pannen

De BK Q-linair Master is een Nederlands ontwerp dat drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master pannen hebben een hoge geborstelde roestvrij edelstalen body en zeer hoog geplaatste grepen. Hierdoor kunnen er extra grote porties in één keer bereid worden en zijn de pannen zeer compact stapelbaar. De deksels kunnen in de rand, onder de greep, vergrendeld worden om veilig afgieten mogelijk te maken. De BK Q-linair Master is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Karin
23-07-2022

qua vormgeving zien ze er mooi uit en zijn 3 van de 4 goed stapelbaar. Ook het afgietsysteem is slim bedacht en ergggg handig. Maar....<br /> Door de grote hoge handvatten kun je je vaatwasser niet meer goed indelen, ze hebben enorm veel plek nodig. <br /> Ook zit er een groef in het staal van de pannen gedraaid. Een heel fijne groef: waar je niet bij kunt zonder schuurmiddel. Dus het minste geringste blijft 'achter' als een soort stempel in die groeven. Ik poets met zand, dus milieuvriendelijk maar heb geen zin om na praktisch elke maaltijd de pannen onderhanden te moeten nemen alsof ik iets heb laten aanbranden (de enige reden waarom je schuurmiddel in kookpannen nodig zou hoeven hebben.) RIjst, macaroni, aardappelen, boontjes etc. er blijft een flinterdun laagje ervan in de pan achter. Je ziet de vorm van rijstkorrels, macaroni elleboogjes, en aardappelschijfjes in de pan. Ook aan de buitenkant zorgt die groef voor extra aanslag die er niet uit te krijgen is zonder schuren. <br /> Ik heb heel veel spijt van deze kostbare pannen. Nooit meer BK.

Annemiek V
28-12-2021

Het afgieten met deze gaat heel eenvoudig zonder lastig gedoe. Het deksel is makkelijk te draaien in de juiste stand en door de grote handvatten kan ik de pannen makkelijk vastpakken en afgieten. Door een vergroeiing van 1 bot in mijn beide onderarmen kan ik niet goed mijn armen draaien waardoor afgieten lastig is. Deze pannen maken het heel makkelijk voor mij. De vorm en afwerking zijn ook mooi. Aan de binnenkant kan ik goed de getallen lezen voor hoeveel er aan liter in zit. Het zijn zware pannen met een dikke bodem. Ik ben er erg blij mee.

Schrijf je review !

Vergelijkbare producten