Witte bonen BIO (500g - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 3,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Ontdek de veelzijdige wereld van onze biologische witte bonen! Deze veelzijdige bonen worden in talloze variëteiten geteeld over de hele wereld en hebben hun oorsprong in Zuid-Amerika.

  • Romige structuur en smaak
  • Vezels en eiwitten
Aantal

In Groot-Brittanië staan deze bonen bekend als de ster in traditionele 'baked beans', maar ze zijn ook perfect voor pasta, curry's, stoverijen en andere smaakvolle gerechten. Bij ons zijn deze biologische witte bonen 100% zuiver en onbewerkt, zonder voorgekookt te zijn.

Deze bonen zijn niet alleen lekker, ze zijn ook voedzaam. Rijk aan eiwitten en vezels en arm aan vet, zijn ze een gezonde keuze voor elk gerecht.

Witte bonen BIO gebruik

Week de boterbonen gedurende 8 uur in koud water en kook ze vervolgens gedurende 1-1,5 uur. Het resultaat is een heerlijk voedzame toevoeging aan je maaltijd.

Witte bonen BIO ingrediënten en voedingswaarden

Ingrediënten: Biologische witte bonen, gedroogd zonder enige toevoegingen.

Land van herkomst: China

Voedingswaarden per 100 gram
Energie kJ/kcal 1395kJ/333kcal
Koolhydraten 60.3 g
- waarvan suikers 2.1 g
Vetten 0.9 g
- waarvan verzadigd 0.2 g
Eiwitten 23.4 g
Vezels 15.2 g
Zout 0.04 g

Homemade witte bonen in tomatensaus

Jawel, de klassieker! Elk kind is er dol op, maar echt gezond is het niet. Wist je dat je het heel makkelijk zelf kan maken en dat het dan én lekker én gezond is?

Homemade witte bonen in tomatensaus: ingrediënten

  • 400 gram witte bonen, gekookt en uitgelekt
  • 125 gram tomaten, gepureerd
  • een snuf Keltisch zeezout
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden of andere kruiden naar keuze
  • 1 eetlepel biologische aardappelzetmeel + 2 eetlepels water
  • klein beetje zoetstof
  • 25 ml water

Homemade witte bonen in tomatensaus: bereiding

  1. Doe de tomatenpuree, stevia, zout en kruiden in een steelpan, samen met de 25 ml water, en breng aan de kook terwijl je blijft roeren.
  2. Maak een papje van het zetmeel + water.
  3. Zodra de massa begint te koken, het papje toevoegen en roeren tot er een mooie lobbige saus ontstaat.
  4. Haal de pan van het vuur en roer de witte bonen erdoor.
  5. Na afkoelen bewaren in een goed afgesloten glazen pot in de koelkast.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.