Quinoa rood BIO (500g - Puur&Fit)
Quinoazaad wordt vaak gebruikt om rijst in gerechten te vervangen. Rode Quinoa bevat nog het vliesje waardoor het nog meer voedingsstoffen bevat dan de witte variant. Rijk aan o.a. vitaminen, eiwitten, ijzers, magnesium voor een totaalvoeding.
Quinoazaad wordt vaak gebruikt om rijst in gerechten te vervangen.
Puur&Fit quinoa rood BIO gebruik
Spoel de quinia goed af voor gebruik en kook vervolgens in 10 tot 15 minuten gaar. De rode Quinoa is vaak wat harder na het koken dan de witte. Hierdoor is het geschikt voor wat het perfect maakt om te gebruiken in salades en roerbakschotels salades en past het goed bij vlees en vis.
Puur&Fit quinoa rood BIO ingrediënten, voedingswaarde en herkomst
Ingredienten: Quinoa rood*
*van biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1607kJ/384kcal |
Koolhydraten | 68,1g |
Vetten | 6,6g |
- waarvan verzadigd | 0,7g |
Vezels | 6,4g |
Eiwitten | 13,0g |
Zout | 0g |
Herkomst: Peru