Kidneybonen wit BIO (500g - Puur&Fit)
- kleine witte kidneybonen
- romig en een zachte textuur
- biologisch
Biologische kleine witte kidneybonen zijn heerlijke romige bonen met een zachte textuur. Ze zijn rijk aan eiwitten en een prima vervanger voor vlees, vis of ei.
Ze zijn veelzijdig en kunnen zowel warm als koud gegeten worden. De witte kidneybonen zijn heerlijk in Mexicaanse gerechten, salades, pastagerechten en stoofschotels.
- voor gebruik in zowel warme als koude gerechten
- circa 8 uur weken in koud water
- bij warm gebruik 60-90 minuten koken
Witte kidneybonen BIO gebruik, ingrediënten en voedingswaarde
De bonen vooraf circa 8 weken in koud water.
Bij warm gebruik de bonen 60-90 minuten koken
Ingrediënten: biologische witte kidneybonen
Land van herkomst: China
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie kJ/kcal | 1498kJ/353kcal |
Eiwitten | 22,3 g |
Koolhydraten | 45,4 g |
- waarvan suikers | 0,0 g |
Vezels | 15,3 g |
Vetten | 1,5 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Zout | 0,0 g |