Mungbonen BIO (500g - Puur&Fit)
Ontdek de veelzijdige wereld van biologische Mungbonen! Deze kleine, groene bonen zijn niet alleen supergezond maar ook ontzettend veelzijdig in gebruik.
- Gebruik om te kiemen, koken en bakken
Mungbonen, ook wel bekend als Mung Dal, zijn natuurlijke, onbewerkte bonen met een buitenste groene schil. Deze bonen bevatten veel eiwitten, vezels en zijn makkelijk verteerbaar.
Hoe gebruik je onze biologische Mungbonen?
Onze biologische Mungbonen zijn 100% zuiver, zonder herbiciden, pesticiden of toevoegingen. Wist je dat je van Mungbonen ook heerlijke taugé kunt maken? Gebruik een kiempotje of leg de bonen op vochtig gemaakte watten en laat ze op een warme plek kiemen gedurende 3 - 5 dagen. Zo creëer je een gezonde en smakelijke toevoeging aan jouw maaltijden!
Probeer ook eens onze Bindae Duk pannenkoeken, een Koreaans gerecht gemaakt van gemalen en geweekte Mungbonen. Maar ook in salades, soepen of stoofpotten zijn Mungbonen een heerlijke en voedzame toevoeging. Kook de bonen in 45-60 minuten of verwerk ze in hun geheel voor een smaakvolle en gezonde maaltijd.
Biologische Mungbonen ingrediënten en voedingswaarden
Ingrediënten: 100% biologische mungbonen zonder toevoegingen.
Land van herkomst: China
Voedingswaarden | per 100 gram |
Energie kJ/kcal | 1453kJ/347kcal |
Koolhydraten | 46.3 g |
Vetten | 1.15 g |
- waarvan verzadigd | 0.35 g |
Eiwitten | 23.8 g |
Vezels | 16.3 g |
Zout | 0.0375 g |