Beluga linzen BIO (500g - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 3,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Ontdek de kaviaar onder de linzen - de prachtige Beluga linzen. 

  • Hoog eiwitgehalte
  • Kaviaar onder de linzen
Aantal

Deze culinaire parels staan bekend om hun verfijnde smaak en elegante uitstraling. Na het koken krijgen de zwarte linzen een prachtige glans, waardoor ze eruitzien als echte kaviaar.

Beluga linzen BIO gebruik

Probeer deze heerlijke linzen in salades, pilav, couscous of op toastjes. Dankzij hun opvallende uiterlijk en kaviaar-achtige smaak, zijn ze een fantastische vegetarische vervanger voor kaviaar. Spoel de linzen voor gebruik af en kook ze in slechts 15-20 minuten.

Door hun hoge voedingswaarde met veel eiwitten zijn ze een uitstekende keuze voor vegetariërs, veganisten en sporters.

Beluga linzen BIO ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: Biologische beluga linzen.

Land van herkomst: Canada

Let op! Kan sporen bevatten van: gluten, mosterd, noten, sesam en soja.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie kJ/kcal 1288kJ/306kcal
Eiwitten 21 g
Koolhydraten 43 g
- waarvan suikers 1 g
Vetten 1.5 g
- waarvan verzadigd 0.3 g
Zout 0.01 g

Linzensoep van beluga linzen BIO

Beluga linzen worden meest gebruikt om soep van te maken en dat is niet zo raar. Ze hebben een erg verfijnde smaak wat zeker in een soep erg naar boven komt!

Eigengemaakte linzensoep van beluga linzen ingrediënten (voor 2 flinke, volle kommen soep):

  • 400 gram biologische beluga linzen, gekookt en uitgelekt
  • 100 gram groene linzen, gekookt en uitgelekt
  • een kleine prei, in ringen gesneden
  • 200 gram ijsbergsla, gesneden
  • vijf eetlepels verse gedroogde kruiden
  • 200 ml water
  • 150 gram gerookte tempeh of 200 gram biologische gefermenteerde tofu, in kleine blokjes gesneden

Eigengemaakte linzensoep van beluga linzen bereiding: 

  1. Bewaar 50 gram van de linzen en een paar ringetjes van de prei.
  2. Doe de rest van de linzen en prei en ijsbergsla in een pan, en breng met het water aan de kook.
  3. Zodra de massa kookt, met een staafmixer glad pureren.
  4. Voeg de kruiden toe en breng opnieuw onder voortdurend roeren aan de kook.
  5. Zodra de massa kookt, het vuur laag draaien en 5 minuten met deksel op de pan laten pruttelen
  6. Voeg de tempeh/tofu blokjes,linzen en prei ringetjes toe en roer door.
  7. Laat zeer kort doorkoken.
  8. Verdeel de soep uit over de kommen.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.