Aquakefir Concentrated BIO (100ml - Thylbert)

€ 5,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Aquakefir Concentrated is een zeer geconcentreerde Aquakefir: met 100 ml maak je 1 liter Aquakefir.

  • Bio Demeter gecertificeerd
Aantal

Aquakefir concentrated is een kant en klaar geconcentreerd waterkefirconcentraat zonder alcohol of suiker. Het zijn dus géén waterkefirkorrels.

Met dit concentraat van het kwaliteitslabel Demeter, Biogarantie, en Max Havelaar, kunt u uw eigen waterkefirdrank aanlengen in een verhouding van 1 deel concentraat op 9 delen water of vruchtensap. Je voegt dus 1 deel Aquakefir Concentrated bij 9 delen water of vruchtensap en je kan het gelijk drinken. De smaak is lichtzuur en in tegenstelling tot normale waterkefir is dit product praktisch geheel suikervrij en alcoholvrij. Daarmee dus ook geschikt voor diabetici.

Biologische Aquakefir Concentrated (Demeter) ingrediënten

Gefilterd Water, Figus Carica – Vijgen*, Citrus Lemon – Citroenen*, Kefirferment*

* Biologisch & Biodynamisch

Omdat het een concentraat is, heeft het een lekker compact formaat. Het enige dat je hoeft te doen, is 9 delen water toevoegen aan 1 deel concentraat en klaar is je biologische kombucha drank. Het zit in een PET-fles, uiteraard vrij van weekmakers zoals BPA.

Biologisch Aquakefir Concentraat gebruiksaanwijzing

Je kan dit aquakefir concentraat van het kwaliteitslabel Demeter, Biogarantie naar smaak aanlengen met een beetje water of vruchtensap.

1 tot 3 x 10 ml per dag (onverdund en voor volwassenen). De dop is tegelijk een maatbeker van 10 ml.

Wat is biologisch Aquakefir?

Wat is Aquakefir Concentrated van Thylbert?

Kefir is een behoorlijk complex ferment met minstens 25 verschillende soorten melkzuurbacteriën (lactobacillen en lactococcen). Daarmee is het al eeuwen bekend als het meest veelzijdige probioticum. Bovendien heeft kefir een natuurlijke conserverende en zelfontsmettende werking. Het hoeft dus niet steriel geproduceerd of bewaard te worden en bederft nooit."

Aquakefir van Thylbert blijkt uitzonderlijk lang probiotische leven in leven te houden. De drank zit vol rechtsdraaiend melkzuur (maar geen melk) en antioxidanten en stimuleert de stofwisseling en de spijsvertering. Hoe zuurder de drank hoe meer geconcentreerd de actieve stoffen zijn. Deze kefiran zuren optimaliseren de spijsvertering en hebben geen verzurend effect, maar juist een harmoniserende werking op het zuur-base evenwicht.

Aquakefir is ideaal bij de inname van voedingssupplementen. Aquakefir bereidt het spijsverteringsstelsel voor om waardevolle voeding en supplementen optimaal op te nemen en Aquakefir optimaliseert de darmflora. Een gezonde darmflora is een noodzakelijke aanvulling op het menselijke metabolisme.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten