Boekweitmeel volkoren BIO (500g - Puur&Fit)
Ontdek de diepe smaak van volkoren boekweitmeel, gemaakt van biologisch geteelde boekweitkorrels. Boekweitmeel heeft een authentieke en stevige smaak, is zeer geschikt voor het bakken van pannenkoeken en de bereiding van Oosterse noedels.
Ons donkere boekweitmeel is gemaakt van hoogwaardige biologische boekweit en is grof gezeefd om de voedingsstoffen te behouden. Het bevat geen toevoegingen en is 100% natuurlijk, waardoor je kunt genieten van de puurste smaak en de meest voedzame ingrediënten.
Boekweitmeel volkoren BIO gebruik
Boekweitmeel is een onmisbaar ingrediënt in traditionele gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en wafels. Vervang 10% van het tarwemeel in brood of cakes door boekweitmeel voor extra diepte en smaak. Maar ook in de hippe Aziatische keuken is boekweitmeel een ster: het vormt de basis van soba, de Japanse noedelspecialiteit. Maak zelf verse boekweitpasta met dit meel of gebruik handige boekweitfusilli of sobanoedels om de Japanse keuken op een eenvoudige en snelle manier te ontdekken.
Dus perfect voor traditioneel gebak en hippe Aziatische gerechten.
Boekweitmeel volkoren BIO ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: Biologisch boekweitmeel, volkoren.
Land van herkomst: Duitsland
Let op! Kan sporen bevatten van: gluten.
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie kJ/kcal | 1516kJ/362kcal |
Eiwitten | 11 g |
Koolhydraten | 70 g |
- waarvan suikers | 2 g |
Vetten | 2.7 g |
- waarvan verzadigd | 0.5 g |
Zout | 0 g |