Baobab fruit poeder, bio (250g - Puur&Fit)

€ 13,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Baobab fruit is erg lekker en kan diverse belangrijke vitamines, mineralen bevatten. De belangrijkste voedselbron van bavianen, nu ook voor jou binnen handbereik.

Baobab fruit poeder van Puur&Fit is 100% biologisch. Je gebruikt het als een lekkere toevoeging aan veel gerechten, drankjes en smoothie’s. Of gewoon los in water of yoghurt.

Aantal

Baobab fruit poeder, biologisch uit Afrika. Een heerlijke vrucht vol met vitamines. Daarnaast bevat het ook vele belangrijke gezonde elementen. Het is een fantastisch lekkere toevoeging aan veel gerechten, snacks en drankjes. Bovendien bevat Baobab fruit poeder veel vezels.

Wenst u meer informatie met betrekking tot de vitamines, mineralen en voedingsstoffen stuur ons dan een email:info@puurenfit.nl

Baobab fruit is belangrijk voedsel voor bavianen

Baobab fruit is een belangrijke bron van voedsel voor bavianen. De Baobab boom wordt niet voor niks de apenbroodboom genoemd. Er leven veel bavianen in die hun voedingstoffen uit het Baobab fruit halen.

Baobab fruit poeder smaakt als een combi van Peer, vanille en grapefruit

Apenbroodbomen behoren tot de grootste boomsoorten ter wereld. Het Baobab fruit heeft ongeveer de grote van een meloen. De schil is zacht en de smaak een soort combinatie van peer, vanille en grapefruit.

Dit Baobab fruit poeder is 100% biologisch. Door het rauwe verwerkingsproces zijn alle voedingsstoffen bewaard gebleven.

Baobab fruit poeder gebruiken

Het gebruik van Baobab poeder kun je het beste rustig opbouwen in een periode van 3 weken. Uiteindelijk gebruik je een volle theelepel per dag. Je mixt het in water, een smoothie of in yoghurt.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Esther Thomas
06-10-2013

effectiviteit moet nog blijken. Sinds kort pas gebruikt cq ingenomen.

Schrijf je review !

Vul aan met:

  • 250 g
  • Puur&Fit
Spirulina
Spirulina poeder, bio (250g - Puur&Fit)
€ 17,50
  • 250 g
  • Puur&Fit
Cacaonibs
Rauwe Cacao Nibs, bio (250g - Puur&Fit)
€ 6,50
  • 250 g
  • Puur&Fit
Bessen
Inca Bessen, bio (250g - Puur&Fit)
€ 8,95
  • 250 g
  • Puur&Fit
Superfoods
MSM poeder (250g - Puur&Fit)
€ 7,50

Vergelijkbare producten