Bamboe bestekset (diverse kleuren - Bambaw)

€ 11,99
Inclusief BTW
Op voorraad

Je kent het wel: je komt op een feestje en er wordt gebruik gemaakt van wegwerpbestek van plastic dat na eenmalig gebruik wordt weggegooid.

Met deze bamboe bestekset voor onderweg heb jij het zelf in de hand.

Deze bamboe bestekset van Bambaw bestaat uit een lepel, vork, mes, rietje en een rietjesborstel. De set zit in een handige, stevige, stijlvolle meeneemetui en maakt hem daarom bij uitstek geschikt om mee te nemen! 

Kleur
Aantal

Zero Waste Bamboe bestekset

Sommige plastic artikelen zijn schadelijker voor het leven in de zee dan anderen. De Ocean Conservancy zet plastic bestek op de tweede plek in een lijst van het meest gevaarlijke plasticafval, direct na visnetten. Zeedieren verwarren het vaak met eten, wat tot een pijnlijke dood leidt.

Het is niet alleen gevaarlijk, maar ook een normaal gezicht op het strand. 5gyres, een toonaangevende NGO die onderzoek uitvoert naar plasticverontreiniging, zet plastic bestek op de zevende plaats in een lijst van het meest voorkomende plasticafval op het strand.

Het gebruik van plastic wegwerpbestek verandert jouw picknick of kampeermaaltijd in een ramp voor het milieu.

De beste oplossing is BYO

BYO staat voor ‘Bring Your Own’ en is de meest eenvoudige oplossing om de rampzalige gevolgen van wegwerpplastic te vermijden. Door je eigen bestek voor onderweg mee te nemen, heb je geen wegwerpbestek nodig en kan je nog steeds genieten van je picknick of lunch in de buitenlucht. Bewaar je herbruikbare bestek voor onderweg op een handige plek, bijvoorbeeld in je auto, handtas of rugzak.

Als je wordt uitgenodigd op een plek waar je waarschijnlijk plastic bestek krijgt aangeboden, neem dan je herbruikbare bestek mee.

Bambaw bamboe bestekset

De bamboe bestekset van Bambaw is een duurzame, plastic-vrije oplossing voor het gebruik van wegwerpbestek wanneer je buitenshuis eet.

De bamboe bestekset biedt alles wat je nodig hebt om buiten te eten en te drinken: een mes, een vork, een lepel en een rietje met een bijbehorend schoonmaakborsteltje. Ingepakt in een natuurlijke katoenen zakje met extra ruimte om eetstokjes of ander eetgerei toe te voegen.

Deze set biedt alles voor een duurzaam diner

Het bestek voor onderweg van Bambaw kan overal worden gebruikt en gaat jaren mee:

 • Sterk materiaal
 • Geen bijsmaak
 • Behandeld met plantaardige olie
 • Breed rietje geschikt voor elk drankje
 • Vaatwasserbestendig

Ontworpen om wegwerpgebruik te weigeren

De bamboe bestekset is lichtgewicht en compact. Dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Bewaar een set in je auto, in je tas of op kantoor zodat je altijd en overal in staat bent om wegwerpbestek te kunnen weigeren. De tijd dat je nog kon zeggen: "het werd met plastic wegwerpbestek geserveerd" is echt wel passé, jij bepaalt zelf of je nog langer wegwerpplastic wil accepteren. 

De set is compleet: 

 • 1 bamboe vork van 20 cm
 • 1 gekarteld bamboe mes van 20 cm
 • 1 bamboe lepel van 20 cm
 • 1 bamboe rietje van 20 cm
 • 1 schoonmaakborsteltje
 • 1 handig katoenen zakje

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten