Balm Balm Sweet Orange Essential Oil BIO (10 ml)

€ 7,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Sweet Orange etherische olie van Balm Balm: 

  • Verbetert je gemoedstoestand en is goed voor de focus en concentratie.
  • Biologisch
  • Herkomst: UK
Aantal

Zoete sinaasappel etherische olie kennen we ook als simpelweg sinaasappelolie. Met zijn veelzijdigheid, betaalbaarheid en heerlijk opbeurende aroma is Orange Essential Oil een van de meest populaire essentiële oliën binnen aromatherapie. Je krijgt er een vrolijker stemming van en het helpt bij pijnverlichting. Ook voeg je een fris, citrus-aroma toe aan je kamer als je deze olie verstuift.

Balm Balm Sweet Orange essential oil ingrediënten en inhoud

Ingrediënten: Biologische etherische olie van de schil van Citrus aurantium dulcis.

Inhoud: 10 ml

Gebruiksaanwijzing etherische olie

Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde natuurlijke stoffen. Wees voorzichtig bij het gebruik, je mag ze nooit puur op de huid gebruiken, met uitzondering van een paar essentiële oliën op advies van een aromatherapeut. Gebruik essentiële olie altijd verdund, maximaal 5 druppels op 10 ml dragende olie.

Gebruik een paar druppels in je badwater, in een diffuser in je (woon)kamer of in olie om zo massage-olie te creëren is perfect.

Hou essentiële oliën weg bij kinderen. Als je zwanger bent of als je een hoge bloeddruk hebt, hartproblemen of andere medische aandoeningen, laat je dan adviseren vóór gebruik. Ook als je een zeer gevoelige huid hebt is het beter om even advies te vragen of een testje te doen op een klein stukje van je huid.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten